Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt az oldalt miért nem...

Ezt az oldalt miért nem tiltják be?

Figyelt kérdés

Undorító, amiket oda feltesznek! és még hozzá is szólnak egyesek:S Nem lehet az oldalt betiltatni?

[link]

2010. máj. 30. 20:08
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer egyik barátomtól kérdeztem, hogy miért nézi ezt az oldalt, erre ő ennyit mondott nagy nyugodtan:

"Készülök a véres háborúra."

Jót röhögtem rajta. :D

2010. máj. 30. 20:09
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Betiltatni éppen be lehetne, csak arra indok is kellene, ami meg nincs. Nem ütközik a szólásszabadság elvébe, meg másba se nagyon. Maximum azért lehetne betiltatni, amit egyes felhasználók művelnek ott, de egyrészt a felhasználókat lenyomozni költséges és felesleges, másrészt meg az országnak nagyobb gondjai is vannak ennél.
2010. máj. 30. 20:11
 3/46 A kérdező kommentje:
de annyian írogatnak oda... nem tudom elképzelni, hogy valaki azzal tölti a szabadidejét, hogy lefejezéseket néz!undorító
2010. máj. 30. 20:12
 4/46 anonim ***** válasza:
40%
Puruttya forevör!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444négy!!!!!
2010. máj. 30. 20:14
 5/46 A kérdező kommentje:
milyen négy?
2010. máj. 30. 20:15
 6/46 anonim ***** válasza:
58%

én szoktam nézegetni. sokat segít a fogyókúrámban :)

egyébként meg ha nem tetszik, akkor ne nézd.

ennyi erővel az összes netes oldalt be lehetne tiltani mindenféle mondvacsinált okoknál fogva. felesleges ezen túráztatni magadat.

tény, h némiképp sérti a halottak emberi jogait, de ha eddig semmilyen hivatalos szerv nem akadt fenn rajta, akkor ez van.

2010. máj. 30. 20:15
 7/46 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy akkor ne nézzem?:) Ez nem olyan oldal, mint pl zenében, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az. Ez felháborító és gusztustalan, főleg, ha elképzeled, mi lenne, ha épp téged fejeznének le...
2010. máj. 30. 20:18
 8/46 anonim ***** válasza:

az egyik oldalt ott állnak azok akik szerint a várt is ki kellene cenzúrázni mindenhonnan és nevelnének egy tonna olyan gyereket, akik azt hiszik, hogy a világ rózsaszín. hát lóf.szt a világ olyan mint az ott. ha a busz elüt, akkor ennyi marad belőled. Talán elgondolkodnak, hogy kicsit kemény dolog a valóság.

nyilván ha a saját rokonom hulláját látnám ott, akkor kiakadnék, de azért többnyire külföldi képeket tolnak fel.

9/46 anonim ***** válasza:
Bírom ha vki ilyet belinkel, mert én eddig nem néztem, de most neked köszönhetően megnézem...jó reklám nekik:D
 10/46 A kérdező kommentje:

:D

Utolsó előtti: igazad van, a világ nem rózsaszín. Viszont feltenni ilyen videókat, és ezen RÖHÖGNI, ne mondd, hogy nem aljas féreg dolog;)

2010. máj. 30. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!