Ezt az oldalt miért nem tiltják be?
Undorító, amiket oda feltesznek! és még hozzá is szólnak egyesek:S Nem lehet az oldalt betiltatni?
Egyszer egyik barátomtól kérdeztem, hogy miért nézi ezt az oldalt, erre ő ennyit mondott nagy nyugodtan:
"Készülök a véres háborúra."
Jót röhögtem rajta. :D
én szoktam nézegetni. sokat segít a fogyókúrámban :)
egyébként meg ha nem tetszik, akkor ne nézd.
ennyi erővel az összes netes oldalt be lehetne tiltani mindenféle mondvacsinált okoknál fogva. felesleges ezen túráztatni magadat.
tény, h némiképp sérti a halottak emberi jogait, de ha eddig semmilyen hivatalos szerv nem akadt fenn rajta, akkor ez van.
az egyik oldalt ott állnak azok akik szerint a várt is ki kellene cenzúrázni mindenhonnan és nevelnének egy tonna olyan gyereket, akik azt hiszik, hogy a világ rózsaszín. hát lóf.szt a világ olyan mint az ott. ha a busz elüt, akkor ennyi marad belőled. Talán elgondolkodnak, hogy kicsit kemény dolog a valóság.
nyilván ha a saját rokonom hulláját látnám ott, akkor kiakadnék, de azért többnyire külföldi képeket tolnak fel.
:D
Utolsó előtti: igazad van, a világ nem rózsaszín. Viszont feltenni ilyen videókat, és ezen RÖHÖGNI, ne mondd, hogy nem aljas féreg dolog;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!