Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "Lex CEU" áprilisi törvényen...

A "Lex CEU" áprilisi törvényen történt módosítás?

Figyelt kérdés

"2017. évi XXV. törvény a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény módosításáról"-ról van szó, amit április 4.-én fogadtak el és ami elméletileg ellehetetlenítette a CEU működését, most meg azt olvasom, hogy mégis sikerült teljesíteniük a törvény követelményeit.

De akárhogy keresem nem találom, mikor vonták vissza vagy módosították az áprilisi törvényt. (link is jól fogna, mert gondolom a magyar közlönyben meg kellett jelenjen ha módosítottak rajta)

2017. okt. 5. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ideális téma előrángatni nemzeti gyásznapon; ugye.
2017. okt. 6. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Komolyan ez az érved? Te kezdtél el válaszolgatni, hazudozni és hülyeségeket beszélni a nemzeti gyásznapon, nem én. Egyébként a CEU is gyászol, mert elhunyt az intézmény első rektora. Ezzel az erővel még nagyobb illetlenség hazudozni az intézményről ilyenkor.
2017. okt. 6. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézz utána magad, engem nem érdekel.
2017. okt. 6. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell semminek utána nézni, nem tudom megint mi az istenről beszélsz. Elkezdtél hazudozni, én pedig tényekkel helyreigazítottalak. Tudom a Fideszes nyaloncok között ez váratlan fordulat, de nem kell rögtön megsértődni, például tanulhatsz is belőle.
2017. okt. 6. 19:55
 15/15 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ezer helyen kifejtették már azt is, hogy eleve korrupció -az akkori kormányé- volt az eddigi működés háttere is."

Az nem zavar, hogy nyolc éve már ez a kormány van? Amikor a kormányszóvivő szerezte ott a diplomáját, nem tűnt fel senkinek, hogy egy korrupt intézménybe jár?

2017. okt. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!