Csökkenthető a fizetés ha alá se írtuk az új szerződést?
Munkahelyen fizetést akartak csökkenteni meg is tették és nem értjük hogyan.
Volt a régi szerződés és megírták az újat ami mindenben azonos a régivel de kevesebb a bér. És alá kellett volna írni melyre az emberek zöme nem volt hajlandó nem írták alá.
Páran aláírták, a 80% az embereknek nem írta alá.
De megjött a júliusi fizetés és mindenkinke kevesebb annak is aki aláírta és annak is aki nem írta alá.
És nem értjük ez hogyan lehetséges? Ha nem írtuk alá az újat akkor maradt a régi szerződés a régi bérrel-max kirúghatnak ha nem akarják azt fizetni.
De azt nem értjük hogy alá se írtuk és akkor is kevesebb a pénz? Ez hogy van?
"A profit csökkenése nem ok a munkabércsökkentésre"
Az elbocsátás jobb? Egyébként menjetek csak a bíróságra. Ugyanannyi esélye van ott egy munkáltatónak, mint a férfiaknak gyermekelhelyezés ügyében.
"Az elbocsátás jobb? Egyébként menjetek csak a bíróságra. "
ez megint egy ordas sőt ostoba kamu. Ugyanis. a bírósági adatok statisztikák nyilvánosak. Nézz utána a bírói kamara honlapján a munkajogi ügyeknek.
Na kérem.
90% felett (!!!!!!!!!!) munkaVÁLLALÓK nyerik meg.
Kell még ragozni?
Meg azért istenbarmai se legyünk már!!
Ha valaki ezt az ügyet bíróságra viszi hogy itt a szerződésem benne a fizetés 10 ft itt a bankszámlakivonatom ott az utalás munkabér 6 ft....
nincs az az ügyvéd nincs az a bíróság ahol az ilyne cég ne a saját taknyán jönne ki az ügyből!!!
Tessék bírósága vinni!!! Az ügy megnyert már előre!!!
Az más kérdés hogy utána (közben) lehet is állást keresni mert garantáltan találnak indokot a kirúgásra.
Na de ilyen helyen ki akar maradni eleve. Ezt nem értem.
Mit van mit félteni egy ilyen szutyok helyen?
Bíróság!!
"Na kérem.
90% felett (!!!!!!) munkaVÁLLALÓK nyerik meg.
Kell még ragozni?"
Ezt mondtam én is. Nem kell ragozni: ennyit a pártatlanságról. Jogai itt csak a munkavállalónak vannak. Ha szarul dolgozol és kirúglak, én húzom a rövidebbet.
"Ha sz-----arul dolgozol és kirúglak, én húzom a rövidebbet."
És ha te sz-----arul dolgozol téged ki rúg ki.... na erről van szó... hány és hány olyan munkahelyem volt ahol épp maga a főnök volt a legnagyobb dilettáns barom tróger és ha valakit hát épp őt kellett volna mint a fo-----sos macskát első körben kivágni...
azért erről is beszéljünk már!!!
Hát én voltam olyan helyen ahol a főnök a számlák egy részét maga kezelte állította ki és olyan szabálytalanságokat csinált folyamatosan hogy a NAV milliókra büntette a céget!!!! Hát egy sima alkalmazott ha 1 hibát csinál 10 ft értékben már repül!!!
Ez meg ott kapta a milliós büntiket és azóta is a helyén van... na ezekről beszéljünk már!!
Most persze jön a duma hogy az ő pénze az ő kára... csak akkor ne beszéljünk már arról hogy a melós ha szarul dolgozik akkor... és ha a főnök egymaga szarabb mint az össze smelósa együtt akkor mi van? Semmi. Na ez az!!!
Hát állami cégeknél olyanok ülnek vezetői székekben akiket WC-t pucolni se vennék fel!!!
Semmihez se értenek csak valakinek a valakijei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!