Csökkenthető a fizetés ha alá se írtuk az új szerződést?
Munkahelyen fizetést akartak csökkenteni meg is tették és nem értjük hogyan.
Volt a régi szerződés és megírták az újat ami mindenben azonos a régivel de kevesebb a bér. És alá kellett volna írni melyre az emberek zöme nem volt hajlandó nem írták alá.
Páran aláírták, a 80% az embereknek nem írta alá.
De megjött a júliusi fizetés és mindenkinke kevesebb annak is aki aláírta és annak is aki nem írta alá.
És nem értjük ez hogyan lehetséges? Ha nem írtuk alá az újat akkor maradt a régi szerződés a régi bérrel-max kirúghatnak ha nem akarják azt fizetni.
De azt nem értjük hogy alá se írtuk és akkor is kevesebb a pénz? Ez hogy van?
Semmi sem lehet a régi szerződésben mert faék egyszerűségű 1 oldalas szellős dokumentum.
alap adatok személyi adatok bér munkakör éves szabadság munkavégzés helye ennyi lenne. Nincs apróbetű nem száz oldalas csak egy, itt nincs nem is lehet elbújva semmi.
Vajon paranoid vagyok vagy csak realista ha azt gondolom hogy munkaügyi bíróság egyenlő a kirúgással ebben a helyzetben?
Vagyis a bíróság nekem fog igazat adni a különbözet amit elvettek ki lesz fizettetve de addigra rég állásom se lesz?
Lehet azt tette jól aki azt mondta le van szarva aláírom?
Úgyis itt a példa tök felesleges izmozunk azzal hogy nem írjuk alá mert nem írtuk alá és akkor is kevesebb a pénz, ha meg perelünk nem lesz állás se.
Mert mindenki a családban ezt a sódert nyomja ne írd alá!
Nem írtam alá. Akkor is elvették a pénzt.
"Ilyet eleve nem tehetnek, mert munkabért kizárólag emelni lehet, csökkenteni nem. Titeket jól átkúreltak."
Ezzel nem mondtál újat de azt mondd meg mit tehetünk?
Perelni nem tudunk ill tudnánk csak akkor nincs állás.
"mert munkabért kizárólag emelni lehet, csökkenteni nem. "
Ez meg egyébként baromság. Csökkenteni is lehet. Ha a dolgozó belemegy miért ne lehetne.
És itt a példa hogy még bele se kell mennie....
rögvalóság 2017.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!