Tulajdonképpen miért nem támogatjuk, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe?
A kérdés súlya elhanyagolható, több okból. Egyrészt a szomszédban összeházasodhatnak, örökbe is fogadhatnak, tehát sok értelme nincs a tiltásnak. Ráadásul a melegek létszáma a társadalomban csekély (~5).
Ezen felül mindkét szekértábor csúsztat:
A meleg szülők mint rossz körülmény légbölkapott baromsàg. Nincs bizonyíték ellene és mellette sem a statisztikailag kevés minta miatt.
Ahogy az is, hogy a meleg szülők örökbe fognak fogadni bárkit is, külföldi trendek alapján a bér anyák és apák népszerűbbek az intézményes gyerekeknél.
Továbbá az alkoholista szülőkkel se kéne érvelni, mert a melegek is lehetnek alkoholisták, verhetik a gyereket stb., ugye ez egy külön probléma, amit nem azzal oldunk meg, hogy házasságot biztosítunk a melegeknek.
Egyre inkább azt veszem észre, hogy a baloldal nem tud fogást találni a jobboldalon, ezért a melegeket tolják maguk előtt, hogy provokálják őket. A jobboldalnak meg jobb dolga sincsen annál, hogy ilyen hülyeségeket nyomnak a cimlapra, amikor tudják, hogy a konzervatív erkölcs kivételével semmi nem szól a melegek ellen.
Egyébként én már csak azért is bevezetném a melegek házasságát, hogy megnézzem, hogy a baloldal milyen vélt vagy valós kisebbségi hülyeséget fog kitalálni ezután.
Valahol már határt kell húzni. Nézzük csak a helyzetet a száz évekkel ezelőttől napjainkig... Kezdődött azzal, hogy a társadalom normális tagjai életben hagyták őket (pedig akkor még nem lett volna muszáj). Ez nem volt nekik elég, kiharcolták, hogy ne gyűjtőhelyen, (tábor, börtön) hanem a normális emberek között élhessenek. Ez sem volt elég. Kiharcolták, hogy el kell fogadni őket, mert ők csak "mások", ugyanannyi joguk legyen, mint a normálisaknak. Megkapták. Nem volt elég ez sem, ők büszkék akarnak lenni, és vonulgatni mindenhol. Ezt is megkapták. Nem elég, ők házasodni akarnak! Nem elég, ők gyereket akarnak!!!
Szerintem meg elég! Mindennek van határa.
"Mert nem akarom növelni az esélyét, hogy a gyerek reszketve menjen iskolába és megalázva, sírva térjen haza napi szinten."
Bezzeg a meleg gyerek az mehet haza minden nap így.
8-11 évesen még nem igazán bukik ki a nemi beállítottság, legalábbis a lortársak nem veszik észre. Azt lehet akár palástolni is.
De már hét évesen is kitudódhat az, hogy két apja van, stb. Könnyen kinézik azt, ha valaki 'kilóg a sorból' empátria nem nagyon van.
Meg mit is ídtam?
"Nem akarom NÖVELN az esélyét"!!!!
Már,hogyne bukna ki.
Én pl már ilyen korban is a lányokkal barátkoztam,játszottam,és emiatt ki is néztek,közösítettek a többi fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!