Tulajdonképpen miért nem támogatjuk, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe?
jobb... szerintem a házasságot is be kéne vezetni
Ugyanolyan jogszabályokat kéne rályuk érvényesíteni semmiben nem különbek nem érdemelnek különleges bánásmódot.
Csúsztatás ez a homokos pár vs. gyermekotthon szembeállítás.
Rengeteg heteró meddő pár vár arra, hogy gyereket fogadhasson örökbe.
Én biztos nem értek hozzá - három és fél éves kislány apja - de szerintem az az ideális, ha van anyja és apja a gyereknek, de mondom, biztos én vagyok nem 21. századi, és már brit tudósok levezették, hogy pont az a jó, ha homokosok nevelnek valakit.
"Ugyanolyan jogszabályokat kéne rályuk érvényesíteni semmiben nem különbek nem érdemelnek különleges bánásmódot."
Akkor csináljanak egymásnak gyereket. Csakhogy amely fertály az ő érdeklődésük tárgya, onnan nem gyerek fog kijönni, hanem valami más.
Ugye, "rályuk" - freudi elszólás.
"Már csak hagyomány miatt sem. "
Akkor az adóforintokra se tarts igényt!
"ebből csinálnak az emberjogi szervezetek bizniszt"
Ja,értem.
És az a biznisz,amit a családosok csinálnak,elvesznek az egyedülállók pénztárcájából az totál rendben van ugye?
Adót fizess,többet,és még a jogaid is kevesebbet.
És te nevezel civilszervezetek hasznonlesőnek,szánalom.
Hakapeszi Úr, egyetértek, hogy a normális család az apa + nő + gyerek(ek).
De mivel se a gyerekotthon, se a homokos pár + gyerekek nem normális, a kisebbik rossz szerintem a homokos pár + gyerekek.
Ha tényleg ekkora a túljelentkezés az örökbefogadáshoz, akkor az persze más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!