Jól látom, hogy az európai jogállamiságnak immár vége van?
Én meg a kérdezőt nem értem!
De most komolyan. Nem értem, hogy-hogy nem haltál még éhen.
Ha érveket mondtok, akkor érvényes érveket mondjatok! NEM a jelenlegi helyzet a kiváltó ok, mert 2011-es a jogszabály! Ebből is látszik, hogy az érveteket légből kaptátok.
"de ebben jogellenesen megakadályozza őket a 2011-ben hozott jogszabály"
"közbiztonság, az együttélés feltételeit és mások szabadságát is védi”
Én csak a magyar hírt olvastam, nem az eredetit, de ott ez a három érv volt felsorolva, amiből az elsőre mondtatok érvet, kihangsúlyozva a jelenlegi helyzetet, viszont a másik kettőt minek sorolta fel a bíróság, mert szerintem azok az égvilágon sehogy nem hozhatók kapcsolatba a ruházattal.
"Mint mondtam a vallásnak semmi köze ehhez. Az egyéni szabadságjogokról van szó."
Szóval te támogatnád, hogy legyen gyilkosság legális és én szabadon bármi következmény nélkül megölhessek valakit az utcán?
Szimpatikus vagy nekem.
"NEM a jelenlegi helyzet a kiváltó ok, mert 2011-es a jogszabály! Ebből is látszik, hogy az érveteket légből kaptátok. "
Talán, mert 2011 előtt aztán nem voltak terrortámadások.
Ez máshol miért nem állhat fenn, szerinted nem élnének ilyen lehetőséggel a bűnözők Európában.
"Szóval te támogatnád, hogy legyen gyilkosság legális és én szabadon bármi következmény nélkül megölhessek valakit az utcán? "
Ki mondta ezt? Hogy írhatsz ekkora hülyeséget? Mintha a szél mozgatná a szádat, csak trollkodsz. Ennyi időd van, akkor miért nem vagy képes gondolkodni és érdemben hozzászólni legalább?
"Ez máshol miért nem állhat fenn, szerinted nem élnének ilyen lehetőséggel a bűnözők Európában."
A bűnözők megtalálják a módját. Ha valaki gyanús volt eddig is igazoltatta a rendőr. Ha egy focihuligán simaszkkal takarja el az arcát akkor a rendőrök igazoltatják. Talán tiltsuk be az esőköpenyt, vagy a turbánt, mert bomba lehet alatta?
Mellékes szál. Egyébként egy terrortámadás után mindenki azt mondta, hogy nem fél, és csakazértis újr akimentek az utcára és hangoztatták a civilek. Épp itt a GYK-n mondtam el a véleményem, hogy szerintem az emberek félnek, és kár az ellenkezőjét mondani, mert azzal csak még jobban provokálnak. Mostmeg lám, ha kell egy jó érv, akkor ki lehet mondani, hogy félnek az emberek, de amikor ezt szóba hoztam, akkor két tucatnyian írták, hogy á ő nem fél és senki nem fél, nem ijednek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!