Több mint 1 éve megy a zaklatás és a fenyegetőzés? És már volt tettlegesség is, mi lesz így a vége? Hogyan tovább?
Szóval nővérem 20 év házasság után elvált élettársától(Black) mert volt hogy verte, és folyton ivott. Ez volt 2015 Decemberében, elköltözött meg ilyenek.
Nagy gond 2016 Januárja óta megy a zaklatás, mindennap kap nővérem 4 sms-t legalább van hogy napi 10-20-at is küld. Vannak benne olyanok hogy megöllek, tönkreteszlek meg minden fajta durva dolog. Van hogy bejár fenyegetőzni a boltba és odáig szekálja nővérem hogy elsírja magát nővérem.
Egyik eset úgy volt hogy nővérem zaklatta, ö küldött sms-t menjek már be meg minden. Megjelentem boltba, meglátott elkezdett nyalizni, lassan lelépet de ajtóból jelenlétem mellet valamit halkan mondott nem értettem.
Kisértem haza nővérem, pont a gyerekéért mentünk mert a részeg élettársnál volt. Nővérem beszél vele telefonon és mondta hozza ki, erre jött a válasz mi a k@rva anyádat képzelsz rohadt rybanc és már szaladt is kifele a kapun. Ha nem vagyok ott tuti neki ugrik nővéremnek, én meg vissza kiabáltam neki, kiabáltam vele elég cifrán, nálam volt szatyor meg minden, mondta gyere bunyózni akkor, mire leraktam mindent és majdnem megütöttem azt mondja.
"Üssél, gyere üssél kihívom a rendőrséget " Kijött az anyja és az is olyanokat mondott hogy úgy érjek a fiához hogy tönkre teszi az életemet. Volt egy nagy vita, nővéremet is a kislányt hazakisértem,sírt is utána. Mikor Már s sarkon tartottunk hallom örjöng megint a részeg elembeteg rugja üti a kerítést. Telt az idő hét,hónap a fenyegetés a zaklatás megy tovább, nővérem nem fordul rendőrhöz mert azt mondja nem történik semmi.
2 nővérem van, és a másik sogorom lökdöste meg megütötte mikor a szekrényt vitte a kezébe, fel lett jelentve, de ö meg hamisan vádolja apámat hogy megütöttem meg ilyenek. És mehetnek majd bíróságra.
Kérdésem az volna most mi legyen ezzel az emberrel de komolyan? Nővérem nem engedi azt se hogy megverjem, mert azt mondja én húzom a rövidebbet. Már rettentően ráuntam ez egészre, de tényleg. Hazudni nagyon jól tud, hazudok ahol csak tud. A családba én vagyok a legerősebb, erősebb vagyok mint apám agy a sogorom akit megütött,de valahogy ez a legrosszabb az egészbe hogy ö bármit csinálhat nincs belőle semmi.
Ez a ember kisebbségi, kicsit nagy darab munkakerülő. Mikor alkoholos állapotba van kötekedő kedvébe van. Sajnos már a családom is ki van idegileg.
Megverni nem verhetem, ha meg rendőrt hívunk mindent tagad
akkor mi legyen a vége?
Ivós játék hétfő estére:
Minden a szövegben olvasható "nővérem" szó után húzz le egy felest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!