Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az exem fenyegetőzik hogy meg...

Badumm-TSS kérdése:

Az exem fenyegetőzik hogy meg veretett és ránk gyújtsa a házat (az egész családomra) ha beszélek egy rendőrrel és fel jelentem mert mindenről tudok és bízonyitékom is van és ha fel jelentem akkor egyből 5 év börtön bűntettésel kezd mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni!voltak dolgai amikről utólag szereztem tudomást és volt már össze tűzése a törvénnyel és amilyen módon ez a szakítás történt az nagyon durva volt

2015. szept. 5. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel! Nem játék, főleg ha dilaj is...
2015. szept. 5. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha tudomásod van arról, hogy bűncselekményt követett el, és nem jelented, az bűnpártolás (ami sztintén bűncselekmény). Nem?

Ha garantált neki a börtön, akkor így megszabadulhatsz tőle egy időre. De azzal is számolni kell, hogy ha kijön, mé kevésbé fog szeretni. De akkor visszaesőként már neki is sokkal jobban kell vigyáznia arra, hogy mit tesz, mertt hamar kaphat ennél sokkal több évet is.

2015. szept. 6. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Már volt börtönbe 4 hónapig csak fizevltve lett és ki engedték úgy h már vissza eső és nem tudtam róla hanem utólag tudtam meg és fenyegetőzik és tudom h képes rá!!
2015. szept. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!