Ha valamelyik tanárom oknélkül megpofoz beperelhetem-feljelentketem?
"Egy értelmes kérdésnek ponfon lett a vége. 3tanum van rá."
Mi volt a kérdés, és milyen stílusban?
Az én alsótagozatos tanárnőm aki 4 évig tanitott minket igencsak tulzásokba esett, igaz már idősödött is!
Én lány vagyok és engem nem egyszer megpofozott mert lemaradtam 1 feladattal. Vagy épp emlékszem egyszer a ballada műfajt tanultuk, kérdezett valamit és nem tudtam a választ erre odajött és tiszta erőből ráncigálta a hajamat előre-hátra mint egy idegbeteg ugy hogy még a csatt is eltört a hajamba!
Volt egy csóró gyerek az osztályba akinek a szülei soha nem jöttek be iskolába, tehát nem állt a háta mögött senki, na ő rendszeresen meglett püfölve és apró-cseprő dolgokért, igen kemény pofozások voltak! És ebbe az a legszörnyűbb, hogy a 7-8 éves kisgyerek mint én nem merte otthon elmondani, mert félt hogy otthon veszekedni fognak vele, hogy milyen rossz gyerek volt! Nagyon megbántam, hogy nem mondtam el, mert a karját anyáék biztos eltörték volna!
A legszebb dolog az az egészben, hogy akik pénzes szülök gyerekei voltak, soha nem kaptak ki! Egyszer az egyik ügyvéd gyereke kicsavarta az ujjamat ugy hogy eltört, és csak egy enyje-benyjét kapott a tanártól! Volt olyan gyerek akinek az apja orvos volt, a gyereke meg épp lusta volt kimenni wc-re és 1 éven keresztül 2 hetente összeszarta magát, és ezért semmit nem kapott, mert nem tehet róla!
Ugye hát itt is az van, hogy a pénzes gyerekek bármit megtehetnek, a szegényebbekkel meg azt lehet csinálni amit csak akarnak!
azért az ilyen esetek nagyon ritkák, hogy csak úgy pofoz a tanár azért mert lemaradtál, az ilyenekből nagyon kevés van.
a mai tanárok többsége rászólni se mer már a gyerekre, mert azért is őt veszik elő.
meg is lesz az eredménye. Sok-sok tanulatlan bunkó kis p.cs.
Engem 7! éves évesen pofozgatott a tanárom, mert nem tudtam beilleszkedni. Azóta is csendes szerény gyerek vagyok- úgy gondolom nem így kellett volna kezelnie... jó néha, jogos volt, de volt hogy lehajoltam a radírért, mert leesett és a hajamnál fogva tépkedett... anyám szintúgy, néha jogosan, néha nem. Bár lehet ettől lettem jobb az átlagnál?
Talán az az igazság, aki nem tud igazságos lenni, az ne menjen pedagógusnak...
A pedagógusokat elszokták küldeni pszichológiai tesztre?
Mert szerintem egy jó pár nem menne át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!