Ha valamelyik tanárom oknélkül megpofoz beperelhetem-feljelentketem?
Figyelt kérdés
Szoval, a pofonra semmi oka nem volt. Ha esetleg lett volna az változtat valamit a helyzeten?2010. máj. 19. 15:06
1/22 anonim válasza:
Csak úgy odament hozzád, és paff? mindenféle előzmény nélkül? Tudod kit etess...
2/22 anonim válasza:
ok nélküli pofon??? hívd rá a diliházat
3/22 anonim válasza:
tudod ki hiszi el neked, hogy csak ok nélkül.
amúgy jogod van mindenhez (a tanuláshoz nem), meg is hurcoltathatod, de tudod attól te még hülye gyerek maradsz.
4/22 anonim válasza:
Szólhatsz az igazgatónak és ha van rá tanúd akkor elküldhetik De már bocs ezt az ok nélkül dumát nem veszem be Nem tudom miért gondolják egyes diákok hogy mindent megtehetnek A tanárt tisztelni kell mert ő csinál belőled (értelmes )embert
5/22 anonim válasza:
akkor is feljelentheted, ha okkal pofozott meg
az ilyen ne menjen gyerek közelébe ...
6/22 anonim válasza:
Nálunk is kib@sztak egy kurv@ jó tanárt mert a pofátlan sz@...rházi gyereket megmerte pofozni.Természetesen mennie kellett.Régen még nem volt ez a nyögvevelős harcolok a jogaimért duma amivel bármit mindenki megtehet.Mindig a becsület4esebb valamit is érő embereket hurcolják meg..
7/22 anonim válasza:
Egy pofon még nem a vigág vége kedves előttem szóló bizonyos esetekben az a minimum mert nem állapot hogy mit művelnek egyesek..
8/22 anonim válasza:
Kihívhatod az Ombudsmann-t, aztán, ha szerencséd van elzárják és többé nem látod a szemétládát.
9/22 anonim válasza:
engem egyszer bikából tarkón vágott egy tanár csak azért mert piszkáltam egy virágot...
10/22 anonim válasza:
Hát, nem akarok az előző válaszolókat kétségbe vonni, de én is ismertem 1-2 pofozgatós tanárt, akinek elég, ha megnyikkansz, és kedvesen ódasóz egyet... az egyik alsós tanárom volt ilyen, bár szerencsére csak a fiúkat ütötte, így én kimaradtam ebből. Csak hát 8-9 évesen a gyerekek még nem nagyon mernek szólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!