Valaki feltett rólam képeket egy oldalra, mit tegyek? Beperelhetem?
Valaki feltöltötte rólam ezeket a képeket, és írt is mellé. Szeretném jogi útra terelni a dolgot. Ez kiteljesíti a becsületsértést? Mit tehetek ilyenkor?
Ahogy fentebb írták,beperelheted de nem érsz vele semmit.
Ezt a játékot szerintem elbuktad.
Perlekedés helyett az a legegyszerűbb ha csendben maradsz.
Hogy miért?Mert akkor nem adsz indokot arra hogy még egyszer/többször megsértsék a becsületed,vagy akármi(lásd napiszar hozzáállás).
Ha ezt megfogadod,a kép,és minden egyéb szép lassan eltűnik a feneketlen internet süllyesztőjében,és pár hónap múlva már a kutyának sem fog eszébe jutni.
Szerintem ez ésszerűbb mint perelni,és ezzel együtt növelni az anyagi,és idegi terheket.
Én megértem hogy szeretnél visszavágni emiatt,de szélmalomharcot vívsz...
Sajnos nem ér semmit, ha perelsz.
De azokat, akik másik képein röhögnek, azokat úgy szétb*sznám. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell más embert kigúnyolni...
Meg ki az aki ezeket a szánalmas oldalakat nézi?
Én 17 éves vagyok, mégsem röhögök ilyeneken...
Az osztálytársaim meg mindig arról beszélnek, hogy "Láttad tegnap a képet a napiszaron/csibefaszon?". Olyan szánalmas.
elvileg van értelme perelni.
ha jól rémlik perecedens is van hasonló témában.
gyakorlatilag ha nem csinálsz semmit, akkor pár nap alatt szépen fű nő a dologra, ha viszont nekiállsz pereskedni, akkor garantáltan jó sokáig téma lesz a dologból.
gyakorlatilag ezekkel az oldalakkal beköszöntött az az idő, amikor az embernek nagyon meg kell gondolnia, hogy hova, mit ír, vagy mit tölt fel magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!