Valaki feltett rólam képeket egy oldalra, mit tegyek? Beperelhetem?
Valaki feltöltötte rólam ezeket a képeket, és írt is mellé. Szeretném jogi útra terelni a dolgot. Ez kiteljesíti a becsületsértést? Mit tehetek ilyenkor?
Keress fel egy profi ügyvédet, ő pontosan tudna válaszolni, itt úgysem kapsz korrekt választ, mivel ide mindenki írhat akármit.
Az oldal szerkesztőinek semmiképp ne írj, pluszba megszívatnak utána, az 10-szer roszabb lesz.
Amúgy ja, ezt nem bírom néha az ilyen oldalakban. A sok retardon, akik azért kerülnek ki mert gyökérül viselkednek, tamponnal pózolnak, stb. azon én is röhögök; de az ilyenen nem tudok, amikor vkit csak a kinézete miatt fikáznak, mert arról nem tehet senki. Mondjuk az ilyen oldalak szerkesztőit is megnézném, mert sztem többségük pattanásos 40 kilós csicska kis p.cs barátnő nélkül, azért van ennyi szabadidejük :D
A képhez fűződő szerzői jogaidat akkor is megtartod, ha az iwiw-en és a myvip-en megosztod őket, a megosztás ténye nem érinti szerzői jogaidat.
A myvip és az iwiw a felhasználó szabályzata nem korlátoz Téged abban, hogy a képeiddel visszaélő harmadik személyen jogi úton végy elégtételt (csak az iwiw-et és a myvip-et kell előzetesen mentesítened, de ez nem védi a puruttyát, szóval azt nyugodtan perelheted, meg fogod nyerni).
Lehet rövidebb út is:
Hálózati szakember segíthet kideríteni, hol bérel szervert (tárhelyet) a puruttya. Ha írsz a tárhelyszolgáltatónak, valószínűleg szerződést bontanak a puruttyával.
A szerzői jogi érvelést jól írd meg, itt adok egy mintát:
...a minta persze eredetileg a csibefasz nevű, a puruttyához hasonló oldal esetére íródott.
Használhatod a puruttya bejelentésére is, de más a tárhelyszolgáltató, más címre kell küldeni, azt hálózati szakemberrel kell kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!