Van-e egyáltalán bármilyen racionális ok a melegházasság ellenzésére?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 11:25
31/33 anonim válasza:
Másrészről Magyarország egy keresztény ország (tudom, ott van Spanyolország meg Írország), konzervatívokkal és elég nagy botrány lenne a melegházasságból. El kell telnie egy-két évtizednek, mire "kihal" az a generáció.
32/33 anonim válasza:
Racionális ok, hogy a melegeknél(állítólag) jóval magasabb a nemi betegségek veszélye, illetve a gyakori anális szex tönkreteheti a záróizomzatot. De ez nem tudom, mennyire igaz, csak olvastam.
33/33 anonim válasza:
Utolsó: Szerinted az emberek csak házasságon belül élnek nemi életet??? Az a meleg, aki nem házas, nem is szexel, és nem kap el semmit???
Úristen, mennyi hülye él ebben az országban..... el sem hiszem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!