Miért olyan emberek tüntetnek a drogok ellen akik a sárga földik isszák a kannást és a kommersz páleszt? Miért olyanok vannak a melegházasság ellen, akik otthon verik a feleségüket és a gyereküket?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 13:14
2/20 anonim válasza:
Hát jah vagy arról beszéljünk már hogy a melegek között is van ám erőszak, ütik-vágják egymást:D
Múltkor is két homi a nyílt utcán r+++++ancozta majd ütötte egymást :D
3/20 anonim válasza:
Én nem iszom nem drogozom még kávét is csak havonta iszom maksz mégse támogatom a drogokat. Vagyis felőlem drogozzon aki önszántából teszi csak fizesse ki a kórházi ellátását. Nekem nincs feleségem mégse tiltanám a melegházasságit márcsak a vagyoni hercehurca miatt is tuggyák meg milyen az amikor a másik a pénzedért nyúl a gatyádba. Tudom hogy egyfajta családmodell szétverésére irányulnak ezek a dolgok de ha nem reklámoznák tehát nem mondanák be ötvenszer és nem ezt lehetne olvasni a 444 en hogy melegházasság akkor támogatom. Mivel szerintem a vagyoni megosztás miatt előjönne végre nálluk is a na hoppá kivel jártam eddig dolog ami a legrosszabb egy párkapcsolatban.
4/20 anonim válasza:
Miért? Olyan emberek tüntetnek a drogok ellen?
5/20 anonim válasza:
Egészségesen élek, helyesen táplálkozok, edzek, nem dohányzom, nem iszom, nem dorogzok, nem qrvázok stb. Mégis ellenzem ezeket; a drogtól kezdve a melegházasságig mindent, amit felsoroltál, mert egytől-egyig egészségtelen, illetve természetellenes dolgok.
6/20 anonim válasza:
Szerintem ezeknek a dolgoknak semmi összefüggésük nincs :) btw én nem ellenzem egyiket sem
7/20 anonim válasza:
# 5
"a drogtól kezdve a melegházasságig mindent, amit felsoroltál"
Ezt a kettőt sorolta fel.
"egytől-egyig egészségtelen, illetve természetellenes dolgok"
Milyen indoklás már ez, hogy ellenzed a természetellenes dolgokat? Az is természetellenes, hogy most itt a gépeden pötyögsz, miért nem természetesen egy barlangban rajzolsz a falra?
8/20 anonim válasza:
A pia korant sem olyan karos mint a drogok...
9/20 anonim válasza:
"A pia korant sem olyan karos mint a drogok.."
Így van, alkoholt lehet mértékkel, kulturáltan is fogyasztani, a drogokról ez nem mondható el.
10/20 anonim válasza:
igen, de egyébként hallottál már olyat, hogy valaki annyira bevolt szívva, hogy megverte a családját? mert én még nem, ellenben olyat igen aki ezt megtette részegen. valóban, a droggal árt MAGÁNAK az ember, az alkohollal meg nem CSAK magának, hanem MÁSOKnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!