Milyen büntetésre számíthatok? Laptopot loptam.
Figyelt kérdés
Kb270000ft értékben,újat a Médiából.Én hülye a táskámba tettem,nem szedtem le róla a csipogót.Így észrevették hpgy el akartam lopni.15F.2017. máj. 19. 20:04
21/27 A kérdező kommentje:
Miért szégyeljem magam?
2017. máj. 22. 15:23
22/27 anonim válasza:
Azt hogy egy tróger nem mesterségesen nap barnitott c típusú vagy
23/27 Whitewolf19 válasza:
Megkérdezi miért szégyellje magát... :D Mert olyan jó fiú voltál már eddig is.. nyilván való hogy nem első eset.. először kisebb értékű lopásokkal indul a sorozat.. Jó helyed lesz a javító-nevelőbe ha elvisz a gyámügy anyukádéktól véletlen majd pedig irány a fiatalkorúak börtöne, majd innen szépen lassan bemászod a ranglétrát és milyen hasznos tagja leszel tökéletes társadalmunknak.. (y)
24/27 anonim válasza:
Hát haver, ha legközelebb lopsz szedd le a csipogót :'D
25/27 anonim válasza:
Bőven büntetőjogi kategória, vétség miatt 2 év szabadságvesztés lehet a plafon, ha valóban nem ez az első, akkor majdnem teljesen biztos, hogy egy időre javítóintézeti nevelés lesz a vége. Ha sok volt a rovásodon korábbról akkor viszont fiatalkorúak börtöne...
27/27 anonim válasza:
Én is SNI vagyok mégse lopok semmit😂 ez nem kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!