Milyen büntetésre számíthatok? Laptopot loptam.
Figyelt kérdés
Kb270000ft értékben,újat a Médiából.Én hülye a táskámba tettem,nem szedtem le róla a csipogót.Így észrevették hpgy el akartam lopni.15F.2017. máj. 19. 20:04
1/27 anonim válasza:
Feljelentés. Nem hívták rád a rendőrséget..?
2/27 anonim válasza:
Ugye nem az bant csak, h nem szedted le a csipogot? ...
3/27 anonim válasza:
Láttad a Véres gyémánt című filmet? "Hosszúra vagy rövidre?" :) Egyébként rendőrségi ügy lehet belőle, ha ment feljenetés. Gondolom ment,ha egy volt haverom is ült pár órát a sitten egy sz.ros dezodor miatt,mert elemelte a tescoban,akkor te is számíthatsz rendőrségi ügyre egy 270 k-s laptop miatt. Igaz a haver akkor 26 éves volt,ha jól emlékszem, de ez mindegy, a lopás az lopás.
4/27 anonim válasza:
Lopás miatt eljárás indul ellened. Nem úszod meg egy ejnye bejnyével. Én mondjuk simán elküldenélek pár hónap nevelőintézetbe, vagy fiatalkorúak börtönébe..
6/27 anonim válasza:
Attól függ. Anyádtól vagy a rendőrségtől érdekel a várható büntetés?
7/27 anonim válasza:
Ha nagyon szemét lennék,most azt írnám,hogy ne aggódj,anyáék majd biztos ellátnak egy-két hasznos tanáccsal,pl.hogy majd a zuhanyzóban ne hajolj le a szappanért! :)
8/27 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a szüleidet? Biztos járatosak a témában ;)
9/27 anonim válasza:
Hogy tehetted? Miért loptál? S ezután mit szólnál, ha tőled lopnának? Akkor persze fel lennél háborodva! Mert hogy tőled senki sem lophat! De akkor ha tudod, hogy milyen rossz, ha lopnak tőled, te miért lopsz másoktól? Más tulajdona, más szerezte, az övé, igazán az övé, erre te odamész, és elviszed tőle? Elveszed, ami az övé? Elveszed, ami a másoké? Remélem pontosan akkor büntetést kapsz, hogy helyreálljon a gondolkodásod! Nagyon gyorsan változtass a gondolkodásmódodon!
10/27 anonim válasza:
Dik tesóm há milyen ügyetlen more vagy te? Nem tanítottak meg szüleid jól lopni?
Óóóó tee fíjúúú!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!