Agyon üthetem a betőröt? Foly. Lent..
"Fel kellene már fogni, hogy a magántulajdon szent! "
Azt kéne felfogni, hogy az emberélet szent, te büdös gyökér.
"Te büdös gyökér"
Nem kell a dicséret, mert még elbízom magam!
Nem kell lopni (rabolni, betörni) és rögtön nem fordul elő, hogy orbaverik az embert!
Nem kell azzal jönni, hogy a betörőnek (bűnözőnek) jogai vannak! Egy normális társadalomban (nem olyanban ahol a farok csóválja) az ilyen lények akkor és azonnal veszíti el a jogait, mikor bűnt követnek el!
Amúgy meg én is szeretlek! Érvelj, mert azzal, hogy alpári vagy csak magad minősíted(le)!
Javaslom kipróbálni milyen az élet a "peremvidéken", ahol a "paprikalopások" mindennaposak, ahol azzal, hogy ellop egy "kisértékű" használt kertigépet egy család életét nehezíti meg, ahol benyomja a bejárati ajtót és elvisz egy gázpalackot akkor a következő fizetésig nem főznek mert nincs másik (se rávaló) [és a rend őrei "tehetetlenek", mert kisértékű]! Ahol a kiskertet egész évben dézsmálják és azok akik megdolgoznak vele nem tudják élvezni a termést, mert ha szólni mernek még őket verik meg!
Szóval "Te büdös gyökér" gondolkozz és próbáld meg beleélni magad abba a helyzetbe, amit azok a férgek tudnak előidézni akiket te mentegetsz!
"Nem kell lopni (rabolni, betörni) és rögtön nem fordul elő, hogy orbaverik az embert! "
Gondolj bele, te hányszor döglöttél volna már meg, ha minden lopásod alkalmával kivégeztek volna?
Az is egy f.sszopó, beteg állat, aki 1-2 szem paprikáért elvenné más ember életét.
"Gondolj bele, te hányszor döglöttél volna már meg, ha minden lopásod alkalmával kivégeztek volna?"
Hát nem tudom felétek mi a "szokás", de én még egyszer sem másztam kerítést azért, hogy elvegyem másnak a javait!
Eltérő az értékrendünk, nincs ebből baj, engem nem fognak lopás miatt agyonütni, neked meg így látatlanban is javaslom a környékünk elkerülését (már persze kerítésen belül).
"Az is egy f.sszopó, beteg állat, aki 1-2 szem paprikáért elvenné más ember életét."
Neked "egy-két szem" paprika a gazdának meg a századik, ezredik eset és a családjábak a megélhetése!
Káromkodhatsz, de az alpári megnyilvánulásod nem érv!
"de én még egyszer sem másztam kerítést azért, hogy elvegyem másnak a javait!"
Tehát a kényelmesebb utat válaszottad.
Mindegy, a lopás akkor is lopás.
"Neked "egy-két szem" paprika a gazdának meg a századik,"
Aki nem tud úszni, az ne menjen vízbe. Ha mégis, akkor meg ne óbégasson. Senki nem kiváncsi a nyomorodra, meg a benned tomboló állatra sem.
"Aki nem tud úszni, az ne menjen vízbe. Ha mégis, akkor meg ne óbégasson. "
Hát ez ilyen! Tudja, hogy lop, vele járhat az orrbaverés!
"Senki nem kiváncsi a nyomorodra"
A nyomor a kis lelkecskédben van! Miért véded ennyire a tolvajokat?
"meg a benned tomboló állatra sem."
Állat az aki meg akarja (tudja) védeni azt amiért megdolgozott? Beteg az értékrended!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!