Joga van–e két rendőrnek bizonyítanom, hogy gyermekem beteg? (Láthatási időben) köteles vagyok- e beengedni a lakásomba a rendőrt?
"A rendőr ettől függetlenül jogosan ment ki, de az nem jogos, hogy paraszt módon ordítottak veled, ezért tehetsz is panaszt. Érdekes, azt nem hallom, hogy bűnözőkkel szemben akkora arcuk lenne, mint egy kisgyerekes anyával."
Talán picit elhamarkodottan ítélkezel.
Egyenlőre a történetet egyetlen érintett elbeszélésből ismered. Én azért nem innék lúgot rá hogy minden úgy történt ahogy a kérdező leírja.
Több mint 20 éve vagyok rendőr, de még egy olyan esettel sem találkoztam hogy bármelyik kollégám így viselkedett volna egy vétlen anyával, és nem is tudom elképzelni senkiről.
Ha így is történt, akkor azt a kérdező provokálta ki. Az itteni stílusa alapján ezt valószínűbbnek tartom.
" ennyibből èn is lehetek rendőr."
Akkor nem itt kellene ilyen, egy rendőr számára alapvető dolgokat megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!