Egyedülálló anyukák? Ti hogyan oldjátok meg ha beteg a gyerek?
Valamennyire engem is érint, mert most én is féltem a melóhelyem. Már 5. alkalommal vagyok táppénzen szeptembertől. A mostani a negatív csúcs: 3 napot dolgoztam és most újra beteg. :-(
Nálunk sajnos a bébiszitter sem opció. Ha a gyerek lázas, egyfolytában törölgetni kell az orrát, nem marad el egy idegennel.
Szar helyzetben vagyunk, az biztos. De én sem tudom elképzelni, mások hogy csinálják. A betegségeknek az első 2-3 napja nagyon húzós, láz, rossz közérzet...stb. Nem is tudom, mások hogy hagyják ilyenkor mással, esetleg idegennel a gyerekeket. Engem is érdekelnek a megoldások.
Gyogyszercegnel dolgozom, több diplomával, több nyelven beszélek. Igy lehet egy multinál dolgozni. De minden multinacionális cégnél mar ez az elvaras. Igy tudok nemzetközi projecteken otthonról dolgozni. Telefonkonferenciakat tartani bárkinek a világ másik végén élőknek is akár.
Alkalmazott vagyok, persze, hogy adnak munkáltatóit. De en sosem megyek táppénzre, mert mindig tudok dolgozni, ha máskor nem, éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!