Joga van–e két rendőrnek bizonyítanom, hogy gyermekem beteg? (Láthatási időben) köteles vagyok- e beengedni a lakásomba a rendőrt?
Figyelt kérdés
Múltkor az apa kihívta a rendőröket mert ki tudja miért de nem érte be az sms- el amit küldtem neki hogy beteg a kisfiam. Persze nem engedtem hogy elvigye. De miért a rendőröknek kell bizonygatnom hogy gyermekem beteg? Tudtommal gyámügyes dolog. Már 3 alkalom hogy nem bír magával és kihívta a rendőröket. Akik paraszt módon beszéltek üvöltöttek velem. Betelt a pohár és bementem a bíróságra a dolgai miatt. A rendőrök viselkedését is jelenteni fogom, bizonyítékom van.Szánalmas ez az egész!2017. ápr. 21. 19:17
11/25 anonim válasza:
Ez pont nem olyan, ami bárkivel megtörténhet. Meg kell nézni kinek szülsz, s soha nem ér ilyen.
12/25 árokpart válasza:
Az ügyészségen tehetsz panaszt és igen ez gyámügyes ügy.
13/25 anonim válasza:
Mondom, hogy soha:) En hat ev utan kotottem hazassagot, tobb mint husz eve. Tokeletesen mukodik. Ugyhogy nem jott be a rosszindulatod;) Szep estet:)
14/25 anonim válasza:
Joga lenne elvinni, de ha tényleg szeretné azt a gyereket nem rángatná el betegen.. nem tudom miféle ember ez.
15/25 A kérdező kommentje:
Ne tudd meg inkább hogy milyen dolgokat csinált, kirakott gyerekestől az albérletből, stb. ...6 hetes volt a pici aztán lelépett. ....Tudod kutyából nem lesz szalonna. ...akit soha nem érdekelte hogy mivan a gyerekével. Amikor korházba volt a pici csak én voltam mellette, igazi gonosz akit csak a gonoszsága éltet.
2017. ápr. 22. 12:00
16/25 anonim válasza:
Hívd oda az exed és nézze meg saját szemével, hogy beteg a kisfiú. A rendőr ettől függetlenül jogosan ment ki, de az nem jogos, hogy paraszt módon ordítottak veled, ezért tehetsz is panaszt. Érdekes, azt nem hallom, hogy bűnözőkkel szemben akkora arcuk lenne, mint egy kisgyerekes anyával.
17/25 A kérdező kommentje:
Itt tart ez az egèsz tàrsadalom hogy bűnözőkènt kezelnek egy anyukàt aki megpròbâlja sajàt magàt megvèdeni a negatìv szemèlyektől a bűnözővel meg bratyiznak.Ha nem velem törtènik nem is hiszem el.
2017. ápr. 23. 06:48
18/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz ebből az egészből ugyanis azóta apuka volt láthatáson és jelentette az egészet a gyámügyön. Mert ő csak jelentgetni tud. Én meg azt sem tudom hogy mivel teszek magunknak jót vagy rosszat.
2017. ápr. 23. 07:08
19/25 A kérdező kommentje:
Természetesen azóta bementem a bíróságra és jeleztem hogy az apa viselkedése tűrhetetlen
2017. ápr. 23. 07:20
20/25 A kérdező kommentje:
A kedves kommenteket köszönöm sokat segített
2017. ápr. 23. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!