A közelünkben egy lakásban valaki kígyót és madárpókokat tart. Ezek veszélyes állatok. Nem lehet elérni valahogy jogi úton, hogy ezeket eltüntessék?
Félünk,hogy kiszökhetnek és bejöhet akár ide a lakásba is.
A hírekben is láttam már,hogy egy kígyó kiszökött és megölt két kisgyereket.Vagy,hogy elkapta a család gyerekét és megette.Ezeknek az állatoknak nincs helye az emberi civilizációban.Normális ember nem tart ilyen állatot.
Akkor ennyi erővel én miért nem tarthatok bengáli tigrist?Az sokkal szelidebb,barátságosabb állat
És ha egyszer kiszökik?
Azt meg sem lehet találni.Én akkor nem alszom itt a lakásban.A családi titkokban is volt egy ilyen rész,hogy megszökött a madárpók és meggcsípte a szomszéd gyereket.
Eddig el nem tudtam volna képzelni,hogy ilyen dög van a városban,pláne nem azt,higy a lakótelepen!
Mostantól ablak ajtó mindig zárva lesz,a szellőzőkkel is kéne csinálni valamit.A végén az lesz,hogy bemegyek a szobámba ès ott fog majd ülni ez a dög a párnámon.Már most is képzelődök,hogy valami mászik a lábamon,de szerencsére nem volt ott semmi
Nem lehet jogi úton "eltüntetni". A kérdés, megfelelően vannak-e tartva? Ezeknek is vannak szabályai. (Már ha tényleg veszélyes állatok, és nem csak te tartod annak, mert például történetesen épp undorodsz tőlük.)
Alapvetően semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál a saját lakásában, és vajmi kevés esély van arra, hogy kiszöknek, átmennek a lakásodba, és lemészárolnak titeket ezek az állatok.
Nem vagy kicsit kotnyeles...?
Jézusom. :D Elmebeteg vagy.
Szegény szomszédaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!