A feministák még mit akarnak elérni?
A feminizmus úgy, ahogy van egy butaság.Legalábbis a mai verziója.
Egy nőből ne akarjunk férfiakat csinálni.Jó, hogy nem a bányászok meg a kőművesek között is női kvótát követelnek.
Egy nő ne aszfaltozotton munkásruhában, nem neki való.
A feminizmus egyenlő szó szerint a óvodás hülyeségekkel.
Ezek óvodai szinten maradtak és még mindig ott tartanak ,hogy "a lányok jobbak a fodrászatban" meg "a lányok jobbak főzésben" ilyen baromságok...
A fodrászatot se és a főzést sem lehet nemhez kötni.
Ez akkora hülyeség!
Meg egy nemet nem lehet általánosítani!
Pl. azokat sem értem akik azt mondják ,hogy a nők/férfiak hülyék.
Szóval a legtöbbje hülye.....
Ne keress náluk logikát.
Én személy szerint egyet értek a nők jogaival ,de a feministák az óvodás szinte maradtak.
Üdv!
manapság már a fagyi nyalja a gyereket.évezredekig semmi bajuk nem volt.aztán az egyiknél elpattant valami,most meg sokan már beperelnek ha kinyitod elötte az ajtót.
a férfi lét minden előnyét akarják.a hátrányokból természetesen nem kérnek.a femináci találó szó.
Ezek nem feministák, hanem feminácik, nősoviniszták.
A feminizmus az eredeti jelentésében manapság már teljesen értelmét veszítette. Hiszen járhatnak a nők egyetemre, szavazhatnak, dolgozhatnak, tulajdonképpen ugyanazt tehetik, mint a férfiak.
Az általad vázolt nők nem egyenlőséget akarnak, hanem többletjogokat. És ez már nem feminizmus, csak annak egy nagyon eltorzult, korcs változata. Ezek azok a tipikus beteg p...csák, akik azt hangoztatják, hogy ugyanarra képesek mint egy férfi, közben meg hisztirohamot kapnak, ha valaki nem engedi őket előre az ajtóban, nem segít valaki a cipekedésben, vagy a férfi randin felezni akarja a számlát. Volt ilyen ismerősöm sajnos. Az ilyen nők nem feministák, csak annak a leple alá bújnak, hogy tapló paraszt módjára bánhassanak egy férfival.
Manapság pont a feministák tesznek különbséget a nemek között, és nem az átlagember.
'Az általad vázolt nők nem egyenlőséget akarnak, hanem többletjogokat. És ez már nem feminizmus, csak annak egy nagyon eltorzult, korcs változata.'
Mi történne, ha addig hisztizne ez a tábor, amíg ki nem harcolja a többletjogokat? Mit akarnának utána? Sztem találnának másik témát, ahol a nyáluk verhetnék...
A nemeket eltörölni, az emberiséget nemtelenné tenni, a folyamat közben a társadalmat még jobban atomizálni és kaotizálni. Ez persze csak az agytröszt célja, a legtöbb feministának fogalma sincs, mit akar, csak bégeti, amit mondanak neki, mohón benyeli az ideológiát a tudat alatti férfi- ÉS nőgyűlölettől, amit a tömegmédiában folyamatosan nyomatott nemek harca programozás okoz benne.
A világfelforgató eszmerendszerek mindig az ellen irányulnak, akit a zászlójukra tűznek. És szinte mindig az "egyenlőség" nevében.
A feministák minden jogot maguknak követelnek. A férfit mint férfi már nem ismerik el. Minden vezető tisztséget nőkkel akarnak betölteni. A férfiaknak még a gyermek nemzéshez se legyen joga csak ha ők megengedik.
Nem én találtam ki!!!! Svédországban a női feminista párt bent van a parlamentben!!! Volt olyan abszurd ötletük is/még szerencse hogy nem szavazták meg/ hogy csak az ő általuk kiválasztott férfi egyedek lehessenek szaporodó képesek a többit még kisfiú korában kémiailag kasztráltassák!!!!!
Nem kérek a feminizmusból!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!