A feministák még mit akarnak elérni?
'Nem én találtam ki!!!! Svédországban a női feminista párt bent van a parlamentben!!! Volt olyan abszurd ötletük is/még szerencse hogy nem szavazták meg/ hogy csak az ő általuk kiválasztott férfi egyedek lehessenek szaporodó képesek a többit még kisfiú korában kémiailag kasztráltassák!!!!!'
Gondolhattam volna, csak a vadliberalizmus fellegvárának számító Svédországban lehet ekkora blődséget kiötölni. Azért megnézném, milyen pofát vágtak erre az ott lakó férfiak....
'Még több többletjogot a férfiakhoz képest.'
De mit?? Ennél többet már tényleg nem lehet követelni. Majd biztos kitalálják, hogy a Bibliát is módosítsák, mert Ádám és Éva + megannyi más történet sérti az önérzetük.
Erre csak azt tudom mondani, agybaj és elvakultság nem ismer határokat.
"De mit?? Ennél többet már tényleg nem lehet követelni."
Bármit, pl. ugyanannyi munkáért dupla fizetést a férfiakhoz képest, kötelező legyen a férfiaknak végezni minden házimunkát, stb. Remélem, ezt nem olvassák, nehogy a végén ötleteket adjak nekik :)
'Bármit, pl. ugyanannyi munkáért dupla fizetést a férfiakhoz képest, kötelező legyen a férfiaknak végezni minden házimunkát, stb. Remélem, ezt nem olvassák, nehogy a végén ötleteket adjak nekik :)'
Aha, meg kiskutyafarkát karikákra vágva...
Na és ők mit csinálnak? Meresztik a feneküket, szépítkeznek, bájolognak, csámborognak? Ezért nem jár fizetség....
Úgy vélem, ezek az elvadult feministák legszívesebben eltörölnék-szó szerint- a férfiakat a Földről. De akkor hogy oldják meg majd az utódnemzést :D
A legtöbb dolguk már az elgurult a gyógyszer kategóriába tartozik.
Nem is tudom, hogy voltunk meg eddig évezredekig.
Mindenesetre a legnagyobb hangú ilyen feministák kezébe odanyomnék egy láncfűrészt meg elé 5 köbméter fát, vagy épp ásót és nesze ássa fel a kertet.
Megnézném, hogy akkor is örömmel mondaná, hogy legyen egyenjogúság mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!