Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A feministák még mit akarnak...

A feministák még mit akarnak elérni?

Figyelt kérdés
A feministák azt mondják, hogy nincs egyenlőség. De olyan célokért küzdenek, hogy a nőknek pl kevesebb pont kelljen bejutni a parlamentbe es bárhova kevesebbet keljen teljesíteni, mint a férfiaknak. És ez az egyenlőség? És ahhoz mit szolnak, hogy a nők hamarabb mennek nyugdíjba, mint a férfiak annak ellenére, hogy tovább élnek. Ezeket magyarázza meg már egy feminista!!! Én felteszem a kérdést, hogy ezek mit akarnak JOGILAG még elérni
2015. szept. 18. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

'Nem én találtam ki!!!! Svédországban a női feminista párt bent van a parlamentben!!! Volt olyan abszurd ötletük is/még szerencse hogy nem szavazták meg/ hogy csak az ő általuk kiválasztott férfi egyedek lehessenek szaporodó képesek a többit még kisfiú korában kémiailag kasztráltassák!!!!!'

Gondolhattam volna, csak a vadliberalizmus fellegvárának számító Svédországban lehet ekkora blődséget kiötölni. Azért megnézném, milyen pofát vágtak erre az ott lakó férfiak....

2015. szept. 18. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

'Még több többletjogot a férfiakhoz képest.'

De mit?? Ennél többet már tényleg nem lehet követelni. Majd biztos kitalálják, hogy a Bibliát is módosítsák, mert Ádám és Éva + megannyi más történet sérti az önérzetük.

Erre csak azt tudom mondani, agybaj és elvakultság nem ismer határokat.

2015. szept. 18. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

"De mit?? Ennél többet már tényleg nem lehet követelni."

Bármit, pl. ugyanannyi munkáért dupla fizetést a férfiakhoz képest, kötelező legyen a férfiaknak végezni minden házimunkát, stb. Remélem, ezt nem olvassák, nehogy a végén ötleteket adjak nekik :)

2015. szept. 18. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

'Bármit, pl. ugyanannyi munkáért dupla fizetést a férfiakhoz képest, kötelező legyen a férfiaknak végezni minden házimunkát, stb. Remélem, ezt nem olvassák, nehogy a végén ötleteket adjak nekik :)'

Aha, meg kiskutyafarkát karikákra vágva...

Na és ők mit csinálnak? Meresztik a feneküket, szépítkeznek, bájolognak, csámborognak? Ezért nem jár fizetség....

Úgy vélem, ezek az elvadult feministák legszívesebben eltörölnék-szó szerint- a férfiakat a Földről. De akkor hogy oldják meg majd az utódnemzést :D

2015. szept. 18. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
"A férfiaknak még a gyermek nemzéshez se legyen joga csak ha ők megengedik. Nem én találtam ki!!!!" - na azért ez mióta nem alapvető joga egy nőnek, hogy eldöntse, hogy egy férfi nemzhet-e neki gyereket? (Ahogy egy férfi is eldöntheti, hogy kinek nemz...)
2015. szept. 18. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

A legtöbb dolguk már az elgurult a gyógyszer kategóriába tartozik.

Nem is tudom, hogy voltunk meg eddig évezredekig.

Mindenesetre a legnagyobb hangú ilyen feministák kezébe odanyomnék egy láncfűrészt meg elé 5 köbméter fát, vagy épp ásót és nesze ássa fel a kertet.

Megnézném, hogy akkor is örömmel mondaná, hogy legyen egyenjogúság mindenben.

2015. szept. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!