Ha a férjem börtönben van?
Mit/miket követett el a férjed?Nem mindegy szerintem
Szerintem ülj le vele beszélni még most,hogy te nem szeretnéd a gyereket bevinni olyan helyre.beszéljétek még most meg
Mit csinált a férjed?
Én max akkor nem vinném hozzá a gyereket, ha akarattal gyilkosságot követett el, vagy megerőszakolt valakit.
Egyébként igaza van az előttem hozzászólóknak, ez még a gyerek előnyére is válhat, ha ezt látja az apáról. Legalább rájön, hogy milyen nem szeretne lenni.
1. Nagyon sokat számítana, ha megírnád, miért kerül börtönbe a férjed, mert igencsak más helyzetet jelenhet.
2. Egy két év ALATTI gyereket semmi esetres em hordanék börtönbe, márcsak azért sem, mert a kicsi bem fog fel semmit ebböl, csak megzavarodik az érthetetlen helyzettöl.
3. KEress meg egy ügyvédet (a bíróságokon van ingeyene tana´csadás), és töle kérj tanácsot.
"2. Egy két év ALATTI gyereket semmi esetres em hordanék börtönbe, márcsak azért sem, mert a kicsi bem fog fel semmit ebböl, csak megzavarodik az érthetetlen helyzettöl"
Mire gondolsz? Mégis mitől zavarodna meg a gyerek? Hogy teszem azt havonta egyszer anyuval elmegyógyintézetben aput meglatogatni? Nem a cellába viszik be a gyereket. Biztos vagyok benne, hogy mindenütt van egyfajta jatszoszoba, vagy simán egy nappali kinézetű helység, ahol gyerek látogatókat lehet fogadni. Ez miben rázná meg a gyereket? Szerinted az jobb lenne, ha nem találkoznának évekig?
A megzavarodik szót nem olyan értelemben írtam, hoyg megbolondul (ez tényleg félreérthetö), hanem a napirendje keveredik össze és ezért utána akár pár napig is nyügös, emellett ez nem éppen olyan környezet, ahol egy gyerek nem érzi magát nagyon összekeveredetten, mert nem normális a helyzet.
Emellett egy "börtöntöltelék" esetében a gyereknek jobb, ha nem találkozik vele, és nincs kapcsolata ilyen emberrel.
Mivel a kérdezö igen negatívan áll a kapcsolattartáshoz, illetve letöltendö büntetést kapott a férj - ezért feltételezhetö, hogy komoly dologról van szó. Egy gyereknek sokkal kevesebb kárt okoz, ha nincs kapcsolata ilyen apjával, mintha igen.
Én a kérdezö helyében beadnám a válókeresetet és kérdém a kizárólagos felügyeleti jogot - amit éppen a bönözö életmód miatt minden további nélkül meg is kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!