Facebookos zaklatásnak lehetnek jogi következményei?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem,hogy két ember beszélget egymással.Az egyik megharagudik a beszélgetőpartnerére,majd tiltja.Viszont a másik személy nem hagyja békén,folyton másik profilt csinál,és arról jelöli be és ír neki.A ,,sértett'' pedig hiába tiltja,mert újabb és újabb profilokat készít az elkövető.És még hónapok után sem unja meg.Ennek lehetnek jogi következményei?2017. márc. 17. 23:15
21/26 anonim válasza:
Hm, ha ugyanezt egy pasi csinálná, akkor az egész GYK fel lenne háborodva, hogy micsoda szexuális zaklatóról van szó, akinek börtönben lenne a helye. Micsoda kettősmérce!
22/26 A kérdező kommentje:
Hidd el,minenki fel van háborodva. :D De leszarom.
2017. márc. 18. 22:15
23/26 anonim válasza:
Engem miltlor jelentett fel egy lány kicsalt tolem pénzt stb mármint postán kulfjek neki de soha nem tslkoztunk 3 évig beszélgettunk , aztén cdak ugy leziltott, ismeroseimnek irkál , mégis o jelentett fel hohy uj profilokst csinálok. Rabositottak ujjlenyomat stb. Aztán hazaengedtek es vátom a bitoságtol a levelet. Legehyszerubb megoldés az lenne ha ezt a facebookot mundenki torolné mert megváltoztstta az embereket.
24/26 anonim válasza:
Elozo vok. Helyesirási hibákért bocsánat.
25/26 anonim válasza:
Még elozo vagyok. Jha es sosem beszélgettem vele ugy hogy erkolcsi határok atlépzuk volna. Feljelentett egyszoval ismeretlenul. Jo mi? Ugyanezért amit te is most csinálsz.
26/26 A kérdező kommentje:
Pacsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akkor xD
2017. márc. 25. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!