Ezért tehetünk panaszt rá? Zaklatásnak számít?
Pár napja kezdődött az egész. Az osztályfőnökünk férje, egy hatvan év körüli férfi elkezdett követni minket instagramon, és bejelölgetni facebookon. A lányok többsége azonnal visszaigazolta, hiszen mind tudtuk, hogy ki ő, mert már találkoztunk vele párszor az osztályfőnökünk révén.
Először mindenkinek lájkolgatta a képeit, aztán elkezdett szexuális tartalmú üzeneteket kiírni a facebookos üzenőfalára. Nem úgy írta ki, hogy megosztotta őket, vagy volt egy enyhe erotikus sejtetése, hanem egyértelműen.
pl: "Ha egy nő parancsolgat az ágyban, az felizgatja a férfiakat."
"Az orgazmus színlelése nem jófejség, de nem szabad a férfi szexuális képességeit megalázni annyival, hogy csak ennyi volt?"
"A férfiak gyakran képesek érzelem nélkül szexelni, imádják a spontán, gyors együttléteket. Ezért hagyjuk a romantikát, folytassunk le gyors szexet."
Ezeket írja ki.
Mellesleg ha élőben találkozunk akkor folyamatosan integet nekünk, és mindig nagyon rámenős. Szerintem csak számunkra láthatóak ezek a gondolatai, mert nem hiszem el, hogy az igazgatónak és az igazgatóhelyettesnek, akik ott vannak az ismerősei között, ez nem szúr szemet.
Lehet ez pedofília? Lehet ebből a későbbiekben több is, mint ez? Tehetünk panaszt ezért? A lányok az osztályban 13, 14 évesek. Én is csak 13 vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!