Ez zaklatásnak minősül a szomszéd részéről?
A kedves szomszédodnak kezdenek "elmenni otthonról".
Következő alkalommal ajánlj neki egy pszichológiai vizsgálatot, mellé közöld vele, még egyszer meglátod az ajtód előtt, te jelented fel zaklatásért . A feljelentéssel mellékelni fogsz egy fotót és hangfelvételt, amit a telefonoddal felvettél pontos dátumozással.
Vannak ilyen idióták.
Ugyanígy egy alsó szomszédom volt, aki bármi apró zajra egyből elkezdte verni a fűtés csövet. De olyanokra is hogy leesett egy villa az asztalról. Máris fél percig verte a csövet.
"Vannak ilyen idióták.
Ugyanígy egy alsó szomszédom volt, aki bármi apró zajra egyből elkezdte verni a fűtés csövet. De olyanokra is hogy leesett egy villa az asztalról. Máris fél percig verte a csövet."
Vannak olyan selejtes új építésű házak, ahol lehet hallani. Nagyon durva zajok vannak. Én hallottam amikor a szomszéd mosogatott !!
Egy kérdés: hány éves a kérdésben szereplő szomszéd? Ha idős, öreg, akkor III/III-as volt, azért beszél így. Rendszerváltás előtt hozzászoktak, hogy ilyeneket simán parancsolhattak a szomszédnak, mert, ha az nem az ő szabályaik szerint élt, akkor behazudták például, hogy Szabad Európát hallgatott és máris ment érte a fekete autó. Tudom, hisz nekem is egy volt III/III-as a szomszédom, ő is ugyanígy viselkedik, csak nálunk kertesházról van szó.
Ha nem idős, öreg a szomszéd, akkor meg simán bekkant.
Az egészet pedig nagyon egyszerűen meglehet oldalni. Tuti vannak még olyanok, akikkel eljátsza ezt. Ezeket az embereket megkeresed, összefogtok és állandóan panaszt, bejelentést tesztek a szomszédod ellen. VISZONT SZIGORÚAN KÜLÖN-KÜLÖN! Sose együtt menjetek, mert akkor az egy panasznak minősül csak. Szépen külön, egyenként tegyetek panaszt és direkt kérjétek külön kezeljék a sajátotokat a többiekétől. Ilyen módszerrel sikerült megszabadulni a hírhedt csúszlis öregasszonytól is.
ez zaklatás. kérd meg, hogy legyen szíves felvenni az éjszakai zajongásod és kérjen birtokvédelmet ellened ;)
Te pedig ignoráld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!