Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Facebookos zaklatásnak lehetne...

Facebookos zaklatásnak lehetnek jogi következményei?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem,hogy két ember beszélget egymással.Az egyik megharagudik a beszélgetőpartnerére,majd tiltja.Viszont a másik személy nem hagyja békén,folyton másik profilt csinál,és arról jelöli be és ír neki.A ,,sértett'' pedig hiába tiltja,mert újabb és újabb profilokat készít az elkövető.És még hónapok után sem unja meg.Ennek lehetnek jogi következményei?
2017. márc. 17. 23:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Otthagyott a csajod, fogadd el, ez van. Lépj tovább.
2017. márc. 18. 00:07
 12/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány...Itt mindenki félreért mindent.xD Amúgy nem tanácsot kértem,hanem válaszokat.Köszönöm mindkettőt.
2017. márc. 18. 00:16
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Szívesen, bár úgy tűnik hogy megválaszoltad saját magadnak. Remélem azért megütöd a bokádat a végén, idegbeteg zaklató hisztérika.
2017. márc. 18. 01:18
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
Van opció a facebookon, hogy ne lehessen téged bejelölni. Olyan is van, hogy csak olyan tud téged bejelölni, aki az ismerősöd ismerőse.
2017. márc. 18. 02:41
 15/26 anonim ***** válasza:

Csak kar h olyan nincs mar, hogy ez az egyben lehessen beallitani, hogy milyen kor irhat:ismeros, ismeros ismerose, akarki. Az ilyen zaklatok miatt is jo volt. Az engedelykerwsrol meg ertesites is jon, latod, hogy ott van...meg ra lehet mezni ia barmiert, pl elado targyat hirdet vagy egy csoportadmin ir neki..

Ezt nem felreertesnek nevezik. Hanem talalgatasnak.

2017. márc. 18. 08:00
 16/26 A kérdező kommentje:
13-as,nem válaszoltam meg saját magamnak,ugyanis tisztában voltam azzal,hogy nem tesz feljelentést.A kérdés pedig nem arról szólt,hogy fel fog-e jelenteni,hanem arról,hogy megteheti-e.
2017. márc. 18. 09:14
 17/26 anonim ***** válasza:
Lányként ilyet csinálni? Van neked önbecsülésed? Tegyél le róla, lépj tovább.
2017. márc. 18. 11:44
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg,hogy van-e önbecsülésem vagy sem.Hanem az,hogy Neki ne legyen. :D Na de ezen ne is vitatkozzunk,ugyanis nincs értelme.Szép napot mindenkinek!
2017. márc. 18. 11:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Osszekevered onbecsulest onbizalommal
2017. márc. 18. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Neki van önbecsülése, mert nem foglalkozik veled. Neked nincs, mert úgy viselkedsz, mint egy idióta hibbant liba. Illetve nem úgy viselkedsz, hanem az vagy. Nem szégyenled magad?
2017. márc. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!