Mire számithatunk? Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testisértés.4 rend beli vád
Esetleg bent tartják ítéletig?
A 60napos hosszabbításnál javasolták az elsőfokú itélethozatalig való bent tartását
"A kettőnk vallomása szöges ellentéte egymásnak ennyit mondtak a rendőrök. "
Látlelet nem volt???
Készült látlelet. 6röntgen kép rólam. Gyermekemről 4. Valamint rólam CT felvételek is készültek.
Azt kifelejtettem hogy azokat a barátaimat akitől segítsèget próbáltam aznap kérni egy fotóval ami rólam készült. (Mivel gyorsan akartam és csendben tudatni velük hogy segítségre van szükségünk) most sorra idézik be kihallgatásra a rendőrségre
Hívd fel a bírót, aki elrendelte!
Ő elmondja majd, amire kiváncsi vagy most.
Ez szuper. Nem kaptam semmit.
Úgy tudom hogy 72orat volt fogdán. Utána volt az előzetes letartoztatásrol egy tárgyalás. Akkor helyezték 30napra előzetesbe. Erről sem kaptam papírt majd hosszabbitották neki +60nappal mikor lejárt a 30nap. Erről szintén nem értesítettek! Csak egy abban a börtönben dolgozó baráttol tudtam meg hogy hosszabbitottak neki.
Erről hol kell papírt kérnem? Vagy hogy mukodik ez? Mert jó lenne ha ilyenekről kapnék tajekoztatást. Mivel ha kiengedik nem szeretnék összefutni vele. Inkább elhagynám a várost a gyermekemmel
Rendőrségtől sem kaptam még semmilyen papírt vagy levelet. Még a saját vallomásaimrol sem kaptam példányt.
Fogadjak ügyvédet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!