HA valaki nyer a lottón egy komolyabb összeget ma Magyarországon, érdemes a nyereményfelvétel előtt gyorsan elválnia, majd utána igényelni a nyereményt?
Elnézve a mai magyar társadalmat, meg ideológia változását abban a tekintetben hogy váláskor a legutolsó ft-ot is kiakarják préselni a nők a férjükből, jobb úgy dönteni egy ilyen illetőnek, hogy gyorsan elválik, majd utána titokban igényli a pénzt, és el is költözik külföldre nyomban utána hogy nehogy valaki a régi ismerősei közül megtalálja?
Még mielőtt bárki is privát üzenetekkel próbálkozna, nem én vagyok az akiről a kérdés szól.
:DD Te kis anyuci fia!:D Azt hiszed egy öregasszony jobb? Pláne ha az anyád... simán bemondja, hogy "fiam, ha már ennyi pénzed van, vegyél már nekem egy nagyobb lakást, mert ez nem jó"
Persze, asszony nem kap belőle, de ha öreganyád nem szenilis növény, akkor tuti nem hagyja magát kihasználni, ha már az ő nevére jött pármillió..:D
# 21
Hát elég szörnyű egy muterod lehet, ha így vélekedsz róla. De téged én is kitagadnálak, azt hiszem.
A családok többsége normális, és a családtagok szeretik egymást. Gyerekért, szülőért, testvérért megtennének ennyit. Az meg alap, hogy a nyertes a családjára is költ a nagy nyereményből, még ilyen szívességek nélkül is.
A családba a házastárs is beletartozik,nem?:D
Sokan azért nem is akarnak megházasodni,mert ilyen "szép,összetartó" családba házasodnának,ahol az anya-apa-gyerek-testvér összetart,a meny,sógor,feleség,stb az meg csak egy púp a háton:D
23, pont ezt írtam én is
A gyerek és a szülő összetart. Az én értelmezésemben meg is osztja a nyereményt is. Ha nem teszi, akkor nyíltan elvárják tőle, de erre nincs szükség, mert megteszi.
A kérdés feltételezi, hogy a kérdező nem óhajt osztozkodni senkivel, arra sem utal semmi, hogy az anyjának adna belőle..
Mellesleg a feleség is a család része, de mindegy..
Mondjuk én is ismerek olyan családokat,ahol elég elfogultak a gyerekkel:D
A gyerekük nem dolgozik,veri a pénzt,de ő a szent,a menyét,vejét meg elmondja minden sz-rnak,aki legalább csinál valamit:D
Mi már beszéltünk erről a családban:D
Ha valamelyikünk nyerne elosztanánk annyi felé,ahányan vagyunk.
Én viszont megmondtam nekik,ha elverik a saját részüket,utána hozzám ne jöjjenek kérni:D
"Még mielőtt bárki is privát üzenetekkel próbálkozna, nem én vagyok az akiről a kérdés szól."-kár.pedig megkértem volna a kezed,akár itt a gyakorin is.
azért furcsa a kérdésed mert az férj és feleség összekötötték az életüket,normális esetben eszükbe sem jutna hogy szétverjék a családjukat.nem vagy házas ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!