HA valaki nyer a lottón egy komolyabb összeget ma Magyarországon, érdemes a nyereményfelvétel előtt gyorsan elválnia, majd utána igényelni a nyereményt?
Elnézve a mai magyar társadalmat, meg ideológia változását abban a tekintetben hogy váláskor a legutolsó ft-ot is kiakarják préselni a nők a férjükből, jobb úgy dönteni egy ilyen illetőnek, hogy gyorsan elválik, majd utána titokban igényli a pénzt, és el is költözik külföldre nyomban utána hogy nehogy valaki a régi ismerősei közül megtalálja?
Még mielőtt bárki is privát üzenetekkel próbálkozna, nem én vagyok az akiről a kérdés szól.
A galgamácsai vasútállomáson láttam a falra kiírva még 6 évvel ezelőtt:
"A bölcs férfiakból lennének a legjobb férjek, de egy bölcs férfi soha nem házasodik meg."
:D:D
Esélytelen. :)
A nyeremény közös, mivel a sorsolás napján még házasok vagytok. Mindegy, hogy akár rögtön másnap beadod a válást, a lottóötös nyereményét felezni fogod a nejeddel.
Nem az a dátum számít, amikor felveszed, hanem amikor a számokat kihúzták.
Vagyis célszerű időben elválni, még a szelvény megvásárlása előtt. Pl. Akkor, mikor először felmerül ilyen ötlet, hogy külföldre menne valaki, és eltűnne, csak osztozni ne kelljen. ;)
Véleményem:
Ha a kapcsolatban a pénzen kívül is komoly problémák vannak akkor váljon el az illető az összeg felvétele előtt.
Ha csak kisebb problémák vannak akkor írasson szerződést a pénz sorsáról válás esetére. Illetve ilyenkor én egy végrendeletet is íratnék.
Ha teljesen jól megvannak a kapcsolatban akkor szerintem nem lenne a férfi ennyire paranoiás, de természetesen elképzelhető így is, szerződést ajánlom ebben a helyzetben is a férfinak.
Régi ismerőseitől miért fél? Semmi közük ahhoz a pénzhez. Ha valamelyik "barátom" jönne kuncsorogni, akkor rávágnám az ajtót, akinek úgy gondolom annak adok, aki kéri/követeli az pofátlan, és bebizonyosodott hogy egyáltalán nem barát.
Amennyiben zaklat tovább a rendőrséghez kell fordulni.
Ha amúgy is elakart volna költözni külföldre, csak anyagi okok miatt nem tudta megtenni, akkor költözzön el.
Ezek a témával kapcsolatban a gondolataim.
Volt erről egy rész valamelyik dokureality showban:D
Ahol a férfi elakarta dugni a lottónyereményt az asszonytól,aztán végül egy másik nő húzta le:D
Nem haverra gondoltam,mert az biztos lenyúlná.
Ellenben az ember az öreg édesanyjával vetetné fel a nyereményt, egyedüli a családban.
majd mondja a mamának, hogy a felesége kiakarja semmizni a vagyonból.
Nincs az az anyós, aki ilyenkor ne utálná a gyereke feleségét.
És már meg is oldva a probléma. Válás után meg a mama oda adja a pénzt.
"Ahol a férfi elakarta dugni a lottónyereményt az asszonytól,aztán végül egy másik nő húzta le:D"
Tudom, azt a műsort én is láttam.Id discoveryn volt, az amerikai lottónyertesekkel foglalkozott, jó kis részei voltak a műsornak.
Akiről te beszéltél, az egy chichagói biztosnságiőr volt, aki a 90es években nyert 20 millió dodót.Aztán az új nője, meg családja kisemmizte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!