Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » HA valaki nyer a lottón egy...

HA valaki nyer a lottón egy komolyabb összeget ma Magyarországon, érdemes a nyereményfelvétel előtt gyorsan elválnia, majd utána igényelni a nyereményt?

Figyelt kérdés

Elnézve a mai magyar társadalmat, meg ideológia változását abban a tekintetben hogy váláskor a legutolsó ft-ot is kiakarják préselni a nők a férjükből, jobb úgy dönteni egy ilyen illetőnek, hogy gyorsan elválik, majd utána titokban igényli a pénzt, és el is költözik külföldre nyomban utána hogy nehogy valaki a régi ismerősei közül megtalálja?

Még mielőtt bárki is privát üzenetekkel próbálkozna, nem én vagyok az akiről a kérdés szól.

#nyereménykifizetés
2017. jan. 9. 15:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Azért hála a magasságos jó istennek nem minden nő olyan mint Vajna Tímea.
2017. jan. 9. 15:28
 12/29 anonim ***** válasza:
76%

A galgamácsai vasútállomáson láttam a falra kiírva még 6 évvel ezelőtt:

"A bölcs férfiakból lennének a legjobb férjek, de egy bölcs férfi soha nem házasodik meg."

:D:D

2017. jan. 9. 15:30
 13/29 anonim ***** válasza:
57%
Bár tény és való, hogy a magyar nők rendkívül anyagiasak, de persze mindig van kivétel. Be is basszintana, ha minden nő ilyen szarkupac lenne.
2017. jan. 9. 15:33
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

Esélytelen. :)

A nyeremény közös, mivel a sorsolás napján még házasok vagytok. Mindegy, hogy akár rögtön másnap beadod a válást, a lottóötös nyereményét felezni fogod a nejeddel.

Nem az a dátum számít, amikor felveszed, hanem amikor a számokat kihúzták.

Vagyis célszerű időben elválni, még a szelvény megvásárlása előtt. Pl. Akkor, mikor először felmerül ilyen ötlet, hogy külföldre menne valaki, és eltűnne, csak osztozni ne kelljen. ;)

2017. jan. 9. 15:37
 15/29 anonim ***** válasza:

Véleményem:

Ha a kapcsolatban a pénzen kívül is komoly problémák vannak akkor váljon el az illető az összeg felvétele előtt.

Ha csak kisebb problémák vannak akkor írasson szerződést a pénz sorsáról válás esetére. Illetve ilyenkor én egy végrendeletet is íratnék.

Ha teljesen jól megvannak a kapcsolatban akkor szerintem nem lenne a férfi ennyire paranoiás, de természetesen elképzelhető így is, szerződést ajánlom ebben a helyzetben is a férfinak.

Régi ismerőseitől miért fél? Semmi közük ahhoz a pénzhez. Ha valamelyik "barátom" jönne kuncsorogni, akkor rávágnám az ajtót, akinek úgy gondolom annak adok, aki kéri/követeli az pofátlan, és bebizonyosodott hogy egyáltalán nem barát.

Amennyiben zaklat tovább a rendőrséghez kell fordulni.

Ha amúgy is elakart volna költözni külföldre, csak anyagi okok miatt nem tudta megtenni, akkor költözzön el.

Ezek a témával kapcsolatban a gondolataim.

2017. jan. 9. 15:42
 16/29 A kérdező kommentje:
Amúgy van ennek egy nagyon egyszerű módja, hogy váláskor a másik fél ne kapjon semmit, mert nem a házastárs másik felénél lesz a pénz, és nem is ő igényli.
2017. jan. 9. 15:45
 17/29 anonim ***** válasza:
16, ha házas férfiként nem mersz a magad nevére lottózni, inkább egy agglegény haverod küldöd be, és az ő neve alatt nyered meg a lottót, valóban nem kell felezni az asszonnyal... de a haverral igen:D Hiszen ha ő adja fel a szelvényt és az ő számait húzzák ki, de nem írattál vele papírt arról, hogy az a tiéd, igazából semmi közöd nincs a nyereményhez:D De legjobb esetben is felezitek.. legalábbis ha a haver épeszű.
2017. jan. 9. 15:53
 18/29 anonim ***** válasza:

Volt erről egy rész valamelyik dokureality showban:D

Ahol a férfi elakarta dugni a lottónyereményt az asszonytól,aztán végül egy másik nő húzta le:D

2017. jan. 9. 15:58
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem haverra gondoltam,mert az biztos lenyúlná.

Ellenben az ember az öreg édesanyjával vetetné fel a nyereményt, egyedüli a családban.

majd mondja a mamának, hogy a felesége kiakarja semmizni a vagyonból.

Nincs az az anyós, aki ilyenkor ne utálná a gyereke feleségét.

És már meg is oldva a probléma. Válás után meg a mama oda adja a pénzt.

2017. jan. 9. 16:01
 20/29 A kérdező kommentje:

"Ahol a férfi elakarta dugni a lottónyereményt az asszonytól,aztán végül egy másik nő húzta le:D"

Tudom, azt a műsort én is láttam.Id discoveryn volt, az amerikai lottónyertesekkel foglalkozott, jó kis részei voltak a műsornak.

Akiről te beszéltél, az egy chichagói biztosnságiőr volt, aki a 90es években nyert 20 millió dodót.Aztán az új nője, meg családja kisemmizte.

2017. jan. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!