Mit tudnék tenni ellene? Érdemes rendőrségre menni?
Uh, hát szerintem érdemes lehet, pláne, ha a zsarolás dokumentálva is van.. (változtass Fb jelszót valami jó nehézre:D)
Másrészről tartok tőle, hogy a rendőrség nem tenne semmit...
Az ismerőseidnek (barátaidnak) viszont meséld el, akár mutasd is meg az üzeneteket.. így ha később ő megtalálná őket valami dumával, már tudják, hogy honnan is fúj a szél, ne tudja őket ellened fordítani
Az a baj hogy nagyon felek a sractol, egyik baratnom jart vele regebben es mondta,hogy ha akar valamit o eleri es hat en nem tettem amit akart.
Facebook jelszavam mar tegnap este negvaltoztattam jo nehezre.
En is attol tartok,hogy nem kezdenenek semmit...
Helyes!
Egyébként az, hogy feltörte a facebookod, ezt ő állítja, vagy vannak erre utaló tényleges jelek?
Voltak ilyen képek a facebookodon? (Ha igen, ejj-ejj, tudhatnád, hogy FBon nem létezik titok hosszú távon!)
Szóval mennyi az esélye, hogy van mivel fenyegetőznie?
Ez a "megvéd" azoktól akikről nem is tudtál dolog elég légbőlkapottnak tűnik... van valaki olyan közös ismerősötök, akiben bízol és tudod, hogy közelről és aktuálisan ismeri a srácot? (Nem az exre gondolok, hisz ő múltidő, hanem valaki olyanra, akinek mesélhetett a veled kapcsolatos dolgairól)
Mi lehet egyáltalán ez az ismeretlen rosszakarók dolga? Milyen közös hely van ahol jelen vagytok? (gondolok itt arra, hogy mondjuk suliban simán lehetnek rosszakaróid, akitől ő titkon megvéd, bár ez elég irreális még egy tinifilmben is, de ugye ő 21, gondolom már nem iskolatársad)
Sajnos baratomnak kuldtem olyan kepeket (tudom,ez komoly hiba volt...).
Kulonben meg sehol se talalkozzunk, tehat ez nem problema es kozos ismeroseink se igazan vannak.
O mondta,de azt lescreenshotoltam, hogy eppen toltogeti le azokat a kepeket.
És honnan tudott azokról a képekről? Ahogy leírod, tudatosan kereste őket.. szóval pl ha elmondtad neki, hogy hát igen, küldtél ilyen képeket a barátodnak, akkor tudott róluk, simán behantázza, hogy épp tölti le, ilyesmi..
Esetleg bizonyításként küldesd át vele a képet magadnak. Ha zsarolni akar, muszáj egyértelműen tudatnia veled, hogy van mivel zsarolnia, tehát ha tudja, be fogja bizonyítani, hogy van okod félni, vagyis ha megvannak neki a képek, akkor át fogja küldeni őket, hogy bebizonyítsa
Mert ahogy a láthatatlan rosszakaróknál, ennél sincs a szaván kívül semmi, ami egyértelműen alátámasztja azt, amit mond. Tehát nem biztos, hogy van bármi is a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!