HA valaki nyer a lottón egy komolyabb összeget ma Magyarországon, érdemes a nyereményfelvétel előtt gyorsan elválnia, majd utána igényelni a nyereményt?
Elnézve a mai magyar társadalmat, meg ideológia változását abban a tekintetben hogy váláskor a legutolsó ft-ot is kiakarják préselni a nők a férjükből, jobb úgy dönteni egy ilyen illetőnek, hogy gyorsan elválik, majd utána titokban igényli a pénzt, és el is költözik külföldre nyomban utána hogy nehogy valaki a régi ismerősei közül megtalálja?
Még mielőtt bárki is privát üzenetekkel próbálkozna, nem én vagyok az akiről a kérdés szól.
"a feleség is gyanút foghat"
- és megszerzi a szelvényt, és felveszi a lóvét - hááááháháá
Ha jól tudom(nem biztos) a lottó nyereményeket 3 hónapon belül lehet felvenni.
Na már most aki nagy összeget nyer,nem hiszem,hogy eddig vár.
De egy válás szerintem ennyi idő alatt nem bonyolítható le.Főleg,ha a másik fél megsejt valamit,amiért hirtelen most akartál elválni:)
A házasságnak megvannak a maga előnyei és hátrányai is jogilag.
A férj megkérdezi a feleségét: Mit csinálnál ha nyernék a lottón?
- Elválnék és vinném a felét.
- Akkor tessék itt egy 500-as, kettesem volt.
"Ó! Aki így gondolkodik, annak nem szabad megházasodnia. Legjobb, ha egyedül él egy szigeten és ül a láda aranyán."
Ja, mert sokkal jobb, amikor az asszony úgy szedi el a pénzedet, hogy előtte nem számítottál rá. :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!