Felvettem videóra ahogy meglöknek, sértek e jogokat ez esetben?
Mivan gyerökök, megy a cicaharc már megint?
Catfight oldalra felraktátok legalább a videót, hogy legyen min röhögni?
Igen, polgári perben rendezheti veled az engedélye nélkül készült felvételt, ha akarja. Bár valószínűleg elvesztené, mivel bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt készült.
A lökdösődés, pedig legfeljebb tettleges becsületsértés, mivel nem történt sérülés. 30 napon belül tehetsz magánindítványt.
Amúgy pedig szimpla verekedésért még "sztárügyvéd" nélkül se kapna letöltendő szabadságvesztést. Főleg, hogy itt a nagy bunyó után közös italozással vezették le a feszültséget.
"Erre mondtam neki, hogy én politológiát tanulok"
Mi van? Politológiára nincs felvételi, vagy csak a józan ész nem volt követelmény?
A kérdésed alapján azt hittem, hogy egy 12 éves pubertás vagy, akinek a szervezetét hirtelen érte el a tesztoszteron-termelődés. De egy felnőtt embertől ez az egész sztori szánalmas. Komolyan mondom: szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!