Van egy lány aki tetszik nekem. Felvettem magam ahogy éneklek és gitározok neki. Elküldjem neki?
egy zeneszerkesztő programmal szerkesztettem meg, minden amit hallotok benne én csináltam (ének, gitár, vokál)
kérdés: jó lett? elküldjem neki? őszinte válaszokat!
köszi előre is
Igen küldd el neki!!!
Szerintem tok jo:)
Akinek nem tetszik pontozzon le nyugodtan, de en szerelmes lettem a hangodba konkretan
Nagyon kellemes hangod van!
Értem, hogy tetszik a lány, és hogy produkálni akarod magad, de egy ilyen felvétel kevésbé alkalmas az érzelmek közvetítésére.
Pl. mi van akkor, ha zeneiskolába járt, és nem értékeli az amatőrségedet? Vagy csak egyszerűen nem szereti az ilyen jellegű zenét? Akkor magad ellen dolgoztál.
Esetleg meghallgatja, és küld egy olyan kritikát ami a földbe döngöl, ráadásul lehet, hogy még az sem fog belőle kiderülni, hogy Téged nem bír vagy csak a zenédet?
Sokkal egyszerűbb lenne ha találkoznál vele, beszélgetnétek. Aztán egy megfelelő pillanatban megemlítenéd, hogy készítettél egy fölvételt: CSAK NEKI! ;)
Mindjárt másabb....
/szerintem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!