Miért van az hogy nem tetszik ahogy szól a gitárom? Vagy szar a gitár?
Figyelt kérdés
Ez a gitárom (fix ilyen): [link]
Tanárhoz járok és ő be is hangolta! De nekem nem tetszik ahogy szól!!!! Az ő gitárja annyira szépen szól *.*
#gitár #hang.szól
2014. júl. 6. 16:24
1/7 anonim válasza:
Mit vársz egy legolcsóbb kategóriás gitártól? Általában azt kapod, amennyit fizetsz.
Ez egy nagyon kezdő kategóriájú hangszer. Nyilván a tanárodé egy jobb minőség, ráadásul még játszani is tud rajta.
2/7 anonim válasza:
Valami, amit meg kell még tanulnod:
"Kézben a szand"
3/7 A kérdező kommentje:
Nem újon vettem hanem kézből. Egy gitáros lánytól. De ha végeztem a tanulással újat veszek :D
2014. júl. 6. 17:13
4/7 anonim válasza:
És hogy jön ez ide, vagy van köze bármihez is?
5/7 anonim válasza:
Arra célzott, hogy leginkább embertől függ, hogy hogyan szól egy hangszer :D
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy jött ide,hogy ha nem kézből vettem volna akkor jobbat veszek :) de most tanulásra jó. Csak nem tetszik a hangja...ennyi :D
2014. júl. 7. 13:33
7/7 anonim válasza:
A kérdező egy bal**** az hogy "kézben a szand" annyit tesz hogy a kézben a Sound vagy a kezedbe van a hang ez egy mondás ami arra utal hogy hiaba van a kezedben egy Fender standard strat vagy egy Gibson Les Paul ha bena vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!