Ha férfiként betelefonálnék a NANE Egyesülethez, hogy bántalmaz a feleségem, mit tennének?
Miféle hazudozás? Hol hazudtam?
57-es, na ő pl. hazudik. Mert nem annak örülnék, ha a nőknek nem segítenének, hanem annak, ha a férfiaknak is meg nőknek is.
Nem megszabni akarom, csak azt mondani, hogy az lenne a helyes, amit most tesznek, az pedig férfiellenes. Ha egy másik szervezet krízisszállókat hozna létre fehéreknek, de cigányok oda nem mehetnénenk (mert megijednek tőlük a fehérek), akkor nem lehetne mondani, hogy persze, jó, hogy fehéreken segítenek, de emellett meg nagyon rossz, hogy a cigányokat diszkriminálják?
"valamivel több nőt bántalmaznak, mint férfit,"
" Én is biztos tudok szélsőjobbos oldalakról olyan statisztikákat keresni neked, ahol kihozzák, hogy a cigányok szinte mindegyike bűnöző, vagy a zsidóké. "
"a cigánybűnözés ellen harcoló szervezettel se lenne semmi baj erkölcsileg, igaz? Mert ugyanolyan a kettő. "
Ezek a hazugságaid.
"amit most tesznek, az pedig férfiellenes."
Ez meg a hülyeséged. A NANE nem egy csoport ELLEN, hanem egy kiszolgáltatott csoport SEGÍTÉSÉRE jött létre.
"Ha egy másik szervezet krízisszállókat hozna létre fehéreknek, de cigányok oda nem mehetnénenk (mert megijednek tőlük a fehérek), akkor nem lehetne mondani, hogy persze, jó, hogy fehéreken segítenek, de emellett meg nagyon rossz, hogy a cigányokat diszkriminálják?"
Hozz létre egy ilyet. Kíváncsi lennék, hogyan fogalmazod meg a vágyott szervezeted céljait úgy, hogy az megfelel a törvényeknek...Ha létrejött, akkor majd beszélgetünk, addig meg nyugodj bele, hogy a nők megsegítik a veszélyben lévő társaikat és a gyerekeiket. Még akkor is, ha neked ez nem tetszik, mert felnőtt férfiként is anyuci szoknyája mögött keresnél menedéket.
"valamivel több nőt bántalmaznak, mint férfit," - Ez hol hazugság???
" Én is biztos tudok szélsőjobbos oldalakról olyan statisztikákat keresni neked, ahol kihozzák, hogy a cigányok szinte mindegyike bűnöző, vagy a zsidóké. " - Ez sem az, ha akarod, holnap keresek neked ilyesmit a kuruc.info-n. :)
"a cigánybűnözés ellen harcoló szervezettel se lenne semmi baj erkölcsileg, igaz? Mert ugyanolyan a kettő. " - Ez egy kérdés, mi benne a hazugság. Vagy az, hogy ugyanaz a kettő? Azon mi a hazugság? Akkor mi a jelentős különbség a kettő között?
Hozz létre egy ilyet. - ??? Nem leírtam, hogy azt is diszkriminatívnak tartom? Akkor miért hoznék létre? Nem akarok lesüllyedni erre a szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!