Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha férfiként betelefonálnék a...

Ha férfiként betelefonálnék a NANE Egyesülethez, hogy bántalmaz a feleségem, mit tennének?

Figyelt kérdés
Segítenének, vagy elküldenének, mert férfi vagyok, és nő a bántalmazó? Ugyan ez csak elméleti kérdés, de én hallottam már olyan emberről, aki arról mesélt, hogy a barátnője bántalmazta őt, úgyhogy nem lehetetlen, hogy ez megtörténjen.

2016. nov. 28. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Ez volt a kérdés, ha tényleg segítenének, akkor nem gond.
2016. nov. 28. 20:32
 52/64 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy szánalmas kérdés volt.
2016. nov. 28. 20:48
 53/64 A kérdező kommentje:
52-es, köszönöm a tartalmas, érvekkel teli választ. :)
2016. nov. 28. 20:49
 54/64 anonim ***** válasza:
82%
Már a 4. válaszban megkaptad, amit akartál.:D
2016. nov. 28. 20:49
 55/64 A kérdező kommentje:
54, oké, ha valóban kapnék, akkor nincs gond. Nem vagyok meggyőződve róla, de legyen így. Viszont mikor olyanokat írtok, hogy nem is gond, ha nem segítenek, azzal nagyon nem tudok egyetérteni.
2016. nov. 28. 20:51
 56/64 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj: fenntartanak ingyenes segélyvonalakat, képzett segítőket, akikhez BÁRKI fordulhat. Akár van farka, akár nincs. Krízisszállót nem tartanak fenn férfiaknak, mert nem ez a tevékenységi körük. Továbbá kifejezetten a nők és a gyerekek ellen irányuló erőszakra hívják fel a figyelmet, emiatt lobbiznak, mert ezért jött létre szervezet. Ezt most kb. ötödször írom le, ha még mindig nem érted, a te bajod. Számukra ez a terület a fontos, TEHÁT ebben tevékenykednek. Civil szervezetnek meg ne akard már előírni, hogy mit csináljon, kiket védjen, miért lobbizzon! Ha TE fontosnak érzel valamit, akkor TE dolgozz érte, ne olyanokon kérd számon a saját igényedet, akik a saját szabadidejük terhére, ingyen dolgoznak bántalmazott nők és gyerekek megsegítésén. A bokájukig sem érsz fel, úgyhogy nem tudom, mire föl vered itt magad, mosod össze az ő ténykedésüket mindenféle mocsokkal. A fröcsögés, hazudozás helyett csinálj inkább valami hasznosat.
2016. nov. 28. 21:09
 57/64 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván annak örülne ha nem lenne a NANE, csak azért mert nincs egy FAFE. Hadd menjen a bucira vert édesanya a kisgyerekekkel a híd alá, fáj neki, hogy a nyomorultaknak valaki segít ha nem nem tudnak máshová menni és a bántalmazóval egy házba sem térhetnek vissza. Hát hol itt az egyenjogúság? Ennyire futja neki.
2016. nov. 28. 21:17
 58/64 A kérdező kommentje:

Miféle hazudozás? Hol hazudtam?

57-es, na ő pl. hazudik. Mert nem annak örülnék, ha a nőknek nem segítenének, hanem annak, ha a férfiaknak is meg nőknek is.

Nem megszabni akarom, csak azt mondani, hogy az lenne a helyes, amit most tesznek, az pedig férfiellenes. Ha egy másik szervezet krízisszállókat hozna létre fehéreknek, de cigányok oda nem mehetnénenk (mert megijednek tőlük a fehérek), akkor nem lehetne mondani, hogy persze, jó, hogy fehéreken segítenek, de emellett meg nagyon rossz, hogy a cigányokat diszkriminálják?

2016. nov. 28. 21:25
 59/64 anonim ***** válasza:
97%

"valamivel több nőt bántalmaznak, mint férfit,"

" Én is biztos tudok szélsőjobbos oldalakról olyan statisztikákat keresni neked, ahol kihozzák, hogy a cigányok szinte mindegyike bűnöző, vagy a zsidóké. "

"a cigánybűnözés ellen harcoló szervezettel se lenne semmi baj erkölcsileg, igaz? Mert ugyanolyan a kettő. "

Ezek a hazugságaid.

"amit most tesznek, az pedig férfiellenes."

Ez meg a hülyeséged. A NANE nem egy csoport ELLEN, hanem egy kiszolgáltatott csoport SEGÍTÉSÉRE jött létre.

"Ha egy másik szervezet krízisszállókat hozna létre fehéreknek, de cigányok oda nem mehetnénenk (mert megijednek tőlük a fehérek), akkor nem lehetne mondani, hogy persze, jó, hogy fehéreken segítenek, de emellett meg nagyon rossz, hogy a cigányokat diszkriminálják?"

Hozz létre egy ilyet. Kíváncsi lennék, hogyan fogalmazod meg a vágyott szervezeted céljait úgy, hogy az megfelel a törvényeknek...Ha létrejött, akkor majd beszélgetünk, addig meg nyugodj bele, hogy a nők megsegítik a veszélyben lévő társaikat és a gyerekeiket. Még akkor is, ha neked ez nem tetszik, mert felnőtt férfiként is anyuci szoknyája mögött keresnél menedéket.

2016. nov. 28. 22:34
 60/64 A kérdező kommentje:

"valamivel több nőt bántalmaznak, mint férfit," - Ez hol hazugság???

" Én is biztos tudok szélsőjobbos oldalakról olyan statisztikákat keresni neked, ahol kihozzák, hogy a cigányok szinte mindegyike bűnöző, vagy a zsidóké. " - Ez sem az, ha akarod, holnap keresek neked ilyesmit a kuruc.info-n. :)

"a cigánybűnözés ellen harcoló szervezettel se lenne semmi baj erkölcsileg, igaz? Mert ugyanolyan a kettő. " - Ez egy kérdés, mi benne a hazugság. Vagy az, hogy ugyanaz a kettő? Azon mi a hazugság? Akkor mi a jelentős különbség a kettő között?

Hozz létre egy ilyet. - ??? Nem leírtam, hogy azt is diszkriminatívnak tartom? Akkor miért hoznék létre? Nem akarok lesüllyedni erre a szintre.

2016. nov. 28. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!