Ezért érdemes feljelenteni engem?
Figyelt kérdés
Van egy tabletem, ami tönkrement, megszerettem volna javíttatni egy ilyesmivel foglalkozó helyen. Hívtak hogy nem tudják megjavítani mert nincsen hozzá alkatrész. Viszont 4000 ezer ft az hogy ők ezzel dolgoztak és mint bevizsgálási díj kérnék. Na most ez a készülék annyit ér így kb hogy az első kukába kivághatom, nem tudok vele mit kezdeni, eladni sem vennék meg ennyiért ebben biztos vagyok. tehát megtehetem hogy azt mondom "Oké akkor csináljatok vele amit akartok nekem nem kell.."?2016. nov. 9. 18:29
21/22 A kérdező kommentje:
Am oda van írva az oldalukra hogy.
"Bevizsgálási díj iphone/ipad 4990ft Csak akkor kell fizetned ha nem javítható vagy ha nem kéred a javítást"
Szóval az én esetemben javítható (tudom mert csak alkatrész kell hozzá amit már tudok is venni) csak nem tudnak alkatrészt szerezni hozzá. Akkor most mi van? Ez akkor nem nem javítható, hanem javítható. Ezesetben gyakorlatilag azért fizetek mert ők nem tudták javítani?
2016. nov. 11. 09:17
22/22 A kérdező kommentje:
És akkor ez ugye az apple termékekre vonatkozik. Akkor nekem azért 4 ezer mert ez androidos? Az miért nincsen az oldalon? (Idevice)
2016. nov. 11. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!