Támogatnád a halálbüntetést? És ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 19:07
11/24 anonim válasza:
Ha őszinte vagyok, akkor azért azt kell mondanom, hogy van egy-két emberke, aki egyszerűen nem érdemli meg, hogy éljen.
12/24 anonim válasza:
Nem támogatom, de nem is ellenzem, szóval nem, nem támogatnám a bevezetését. De ha lenne, akkor meg nem tiltakoznék ellene.
13/24 anonim válasza:
Szerintem sok áldozat számára zavaró lehet, hogy a tettes még mindig életben van. Ennyi értelme van csak a halálbüntetésnek.
14/24 anonim válasza:
"Nem akarom, hogy a sok bunozo, eroszakot elkoveto ember az altalam befizetett ado osszegebol egyen, tanuljon a bortonben!"
Ezért támogatom én a for-profit börtönrendszert, mint ami az USA-ban van. Ami még egy érv a halálbüntetés ellen. Aki meghal, az sem termel profitot a vállalatnak.
15/24 anonim válasza:
Neeeem. Megvetek minden olyan elvet, elgondolást és parasztot, aki más életére tör.
16/24 anonim válasza:
Nem.
A halál egy ilyen pokoli országban nem büntetés, hanem inkább áldás.
Az élettel sokkal jobban lehet büntetni.
17/24 anonim válasza:
Persze hogy támogatom. Ez nem kérdéses.
18/24 anonim válasza:
Breiviket rá kell engedni az első hat válaszolóra.
19/24 anonim válasza:
Nem
Azért mert az állam feladata az,hogy megvédje az államban élő lakosokat,ami tökéletesen megoldható azzal,hogy az ilyen embereket kiemeljük a közösségből és egy életre börtönbe zárjuk.
Innentől kezdve pedig ki lehet találni sok mindent,hogy hogyan tudná ő ott bent kitermeli a saját étkeztetését/lakhatását.
20/24 anonim válasza:
Nem, viszont őszintén szólva, a gyilkosok emberi jogaira nem fektetnék akkora hangsúlyt. Minden szarságért ne perelhessék az államot, mint például Breivik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!