Kaptam ma vízdíjat, nem akarom kifizetni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy csőtörés van, idén még nem volt használva a vízrendszer, autóval hordom közkútról a vizet. Erre föl ma kaptam 39 m3-ről vízszámlát, kérdem én, mire föl? Nem akarom ezt kifizetni. Mit tehetek?2016. okt. 12. 21:40
1/18 anonim válasza:
Hát ha órád után volt a csőtőrés akkor az a víz elment és ki kell fieztni
2/18 anonim válasza:
Nem volt, van. Ezért nincs vízhasználat.
Szövegértés...
Először is reklamálj ott ahonnan küldték a számlát.
3/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó ellenőrzéskor kifizettem az addig elhasznált mennyiséget, azóta az órán egy csepp víz nem mehetett át, mert közvetlen a kútnál le van zárva a víz, az óráig sem jut el a víz. Akkor mit számláz nekem Ő ki?
2016. okt. 12. 21:57
4/18 anonim válasza:
Ennek addig járj utána, amíg a 39 köbméterről meg nem kapod a számlát a csatornázási művektől is :D
5/18 A kérdező kommentje:
Itt nincs csatorna, ez egy tanya, egy kút, egy felhasználó. De röhejesek, jövőhét keddet adták meg fiz. határidőnek...
2016. okt. 12. 22:02
6/18 anonim válasza:
Érdemes felhívni a szolgáltatót. Nekünk is fordult már elő, hogy kétszer számláztak csőtörés után, 2 hívás után el lett intézve.
Mondjuk én kisvárosban élek, de ennek nem kéne befolyásoló tényezőnek lennie.
7/18 anonim válasza:
Ha a kútnál le van zárva a víz, akkor a kút és az óra között van a csőtörés. Ha jól tudom, az óra utáni karmantyú még a szolgáltatóé, utána a tied. Ennek értelmében ha előtte folyik a víz, nem kell fizetned, ha utána, akkor igen. Ha akarod, ha nem.
8/18 A kérdező kommentje:
A csőtörésnek ebből a szempontból sok jeletősége nincsen! Ez csak az oka annak, hogy miért nem használjuk a rendszert! A lényeg, hogy használaton kívül van, az óráig sem jut el a víz, tehát mire föl számláz ki nekem 39 m3-t?
2016. okt. 12. 23:05
9/18 anonim válasza:
egy szó, mint száz.. megkérdezed.. itt senkinek sincs varázsgömbje.
10/18 anonim válasza:
Mért nem fúrsz saját kutat? Igy annyit számláznak amennyit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!