Ha terhes lesz tőlem egy lány aki nem is ismer engem, mert az ország másik pontján lakik, akkor hogy hajták be rajtam az apaságot?
1 éjszakás kaland, de csak annyit tud rólam mint a kereszt név
Tehát arra akarok ki követehetnek rajtam tartás dijjat ha nem derithető ki az apa szeméye
Engem csak ennyit érdeket, majd talál egy fiút magának a lány, aki apja heyett apja lesz a gyereknek.
A lány akart gyereket de senki nem vállalta
Ha mondjuk 6 éves lenne a gyerek és akkor derülne ki, akkor is van kötelezettségem? tehát visszamenőleg lehetne követelés tartásdij ügyben?
Tudja, hogy ki vagyok, mert találkozunk néha.
Csak a gyereknek nem lenne apja hivatalosan
Ezaz, Te mosod kezeid, majd talál valakit...
1: gondolod olyan nehéz megtalálni valakit a mai világban? Ha Te tudod, hogy az ország másik végében lakik, gondolom Ő is tudja, hogy Te hol laksz. Vagy legalábbis egy várost, falut stb. Ha ez megvan, onnét már megtalál, ha nagyon akar, hisz nyilván fent vagy a közösségi oldalak valamelyikén. Kicsit ellentmondásokba ütközöl saját magaddal. Most egyéjszakás kaland volt 1x, vagy találkozgattok? Nem mindegy.
2: ha pedig nagyon akar, akkor perelhet, akkor viszont elrendelik az apasági vizsgálatot, ahol rögtön fény derül az apa személyére, akkor viszont kötelezhetnek rá, hogy fizess, amennyiben Te vagy az apa. 18 éves koráig visszamenőleg is bizony-bizony! :)
3: ha arra volt eszed, hogy felcsináld, legyen arra is, hogy vállalod a következményeket.
4: amúgy meg ba.romi nagy lúzer vagy, hogy egy egyéjszakás kalandon nem védekezel, ahol a terhesség csak az egyik veszélyfaktor, és rögtön kapura is lősz.
5: mi az, hogy a lány akart gyereket, csak senki nem vállalta. Nem is Te csináltad azt a gyereket? Vagy jelentkező nem volt és Terézanyunak érezted Magad, hogy akkor Te majd felálldozod magad a jószolgálat oltárán?
6: apám, ritka id.ióta vagy, már ne is haragudj. Megérdemelnéd, hogy odaállítsanak, és fel kelljen nevelned a gyereket tisztességgel. Edd meg, amit főztél a csodás kisasszonykával együtt. Szórakoztok egy pici gyerek éltével, aki a világon semmit nem tehet róla, hogy két igazi gyö.kér találkozott? Zsák a foltját szokták mondani. Nem itt a neten kell rázni magadról a felelősséget és pi.csogni, mint egy kislány, hibáztatni mást. Talán megerőszakolt a lány? Nem hinném. Úgyhogy keress munkát öcsém, ha Te vagy az apa, mert fizetni fogsz, mint a katonatiszt :D Amikor ilyen felelősségteljes emberekkel találkozom, mint Te, mindig egy kérdés jut eszembe... Vajon miért nem nyelt inkább le Anyukád? :D
"Csak a gyereknek nem lenne apja hivatalosan"
Ez csak az apasági per végéig igaz, utána már nem. Fizethetnél perköltséget is, DNS-vizsgálatot is és gyerektartást is, hosszú-hosszú évekig.
A gumi olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!