Ha terhes lesz tőlem egy lány aki nem is ismer engem, mert az ország másik pontján lakik, akkor hogy hajták be rajtam az apaságot?
Figyelt kérdés
1 éjszakás kaland, de csak annyit tud rólam mint a kereszt név
Tehát arra akarok ki követehetnek rajtam tartás dijjat ha nem derithető ki az apa szeméye
2016. szept. 14. 21:32
1/24 anonim válasza:
Inkább vállald a felelősséget, ha már egyszer megcsináltad annak a lánynak a gyereket. Ha nem is a lányért, de a gyerekedért tedd meg, hogy felvállalod, hogy a tiéd. Ne akarj kibújni a kötelesség alól.
2/24 anonim válasza:
Ha nem sikerül kideríteni ki az apa, akkor nyilván nem lehet rajta behajtani a gyerektartást.
3/24 anonim válasza:
húzzál gumi, megelőzi a terhességet és a nemi betegségek 95%-ától is megvéd
4/24 anonim válasza:
Ez a te lelkiismereteden múlik csak.
5/24 anonim válasza:
Ne legyél gyáva féreg és vállald fel azt a gyereket ha volt eszed megcsinálni. Erről ennyit
6/24 anonim válasza:
Mondjuk aki ilyen fiúval összeáll mint akérdező, az meg is érdemli.
Most komolyan, ki szexel olyannal, akinek csak a keresztnevét tudja?
Le lehet oltani a srácot hogy egy féreg, (mert az is), de a csaj meg egy r**anc :D
7/24 anonim válasza:
Ha nem sikerül kiderìtenie,hogy ki is vagy pontosan,akkor természetesen nem tudnak behajtani rajtad semmit sem.De a mai vilàgban nem olyan nehéz megtalàlni valakit.
8/24 anonim válasza:
- Hogy védekezel egy alkalmi kapcsolatban?
- Kamu névvel.
:D
10/24 anonim válasza:
És te honnan tudod, hogy terhes lett? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!