Miért vannak jogai az ilyeneknek?
Aki 110 késszúrással kivégzi a saját gyermekét miért kap tárgyalásos huzavonát? Miért takarják ki az arcát és hallgatják el a nevét a híradásokban?
Őt és hasonlóan megbotránkoztató alakokat elkülönítenek a börtönben, nehogy a többi rab tényleges igazságot szolgáltasson... Még őket védjük..
Vagy mikor betonkeverőben mocskos körülmények között készül a hús, miért nem hozzák nyilvánosságra miféle helyek vásároltak ebből? Romlott halat felszolgáló balatoni étkezdéknél szintúgy. Csak közlik, hogy az egyik helyen balhé volt belőle, de a fogyasztót nem tájékoztatják...
Csak szerintem nem jó, hogy minden söpredéknek jogai vannak?
# 10/20 Időpont tegnap 23:33
Valamiért mégis a norvégoknál alacsonyabb a bűnözés, nem nálunk meg az USA-ban. :-)
"Szerintem az említett esetekben több mint bizonyított a dolog."
Majd ha a bíróság kimondja. És utána sem veheted el minden jogát, miért is tennél ilyet?
Amúgy meg a sokat példának hozott Breivik esete jó példa arra is, hogy a bűnözésnek semmi köze ahhoz, ahogy az emberi jogokat biztosítják a raboknak is. Hiszen azért Norvégiában nem annyira rosszak a bűnözési statisztikák.
"Aeriospagos és Forum mindenesetre már létezett, sőt, feltalálták már a népszavazást is"
És akkor mi van? Hogy jön ez ide?
"Igen, akkor nyilván azokat az eseteket is csak kitaláltam, ahol jogos önvédelemért (azaz önbíráskodásért) büntették az áldozatot, a bűnöző meg kihallgatás után szabadon távozhatott."
Most az hogy jön ide, hogy vannak hibás ítéletek? Állítottam ennek az ellenkezőjét? Csakhogy ezen nem segítene a bíróság komplett eltörlése, ami helyett te azt képzeled el, hogy majd az internet népe fog ítéleteket hozni.
Sőt, ha már itt tartunk, saját magadnak mondasz ellent, hiszen ha állításod szerint hibásan is ítélnek el embereket, akkor miért is vennéd el tőlük a jogaikat?
"De nem is úgy, hogy bármit szabadon megtehet"
Mi az, hogy bármit? Ez annyira semmitmondó. Nyilván jogosan bármit megtehet, miért ne tehetne?
"Mi van Észak-Magyarországon? Én születésemtől kezdve idestova 22 éve élek itt folyamatosan és semmit nem tapasztaltam."
Szerencséd volt, vagy csak szimplán jobb környéken élsz.
"Na igen, aztán csak bővül ez a törvény és egyszer csak neked sem lesz már ilyen meg olyan jogod. Szerintem ti ilyen álom világban éltek, hogy minden csak a másikkal fog megtörténni, velem nem."
Ha nem követtünk el semmit, akkor miért is? Nem kell bűnözni, aranyapám, akkor béke van.
"Majd ha a bíróság kimondja. És utána sem veheted el minden jogát, miért is tennél ilyet?"
Igen, majd ha a bíróság kimondja. Én nem vehetem el, de a bíróság megtehetné. Hogy miért? Mellékbüntetésként, ugyanúgy ahogy létezik közügyektől eltiltás. Olvasgass BTK-t, jót fog tenni neked.
"És akkor mi van? Hogy jön ez ide?"
Úgy, hogy ez volt internet helyett. Minek hozod fel a témát, ha nem tudsz érdemben reagálni?
"Most az hogy jön ide, hogy vannak hibás ítéletek? Állítottam ennek az ellenkezőjét?"
Ugyanaz mint az előbb. Vannak hibás ítéletek, aham aham jó néhány kapóra jött hibáról tudunk. Egy-két "hibás ítélettel" még nem lenne gond, amikor zsinórban egymás után 10-20 ilyen van, ott már feltételezek egy csipetnyi szándékosságot is a dolog mögött. Más szóval: úgy hozzák az ítéletet, hogy a bűnözőnek kedvezzen, és ezt készakarva teszik.
"Csakhogy ezen nem segítene a bíróság komplett eltörlése, ami helyett te azt képzeled el, hogy majd az internet népe fog ítéleteket hozni."
Ki mondta hogy töröljük el a bíróságot és ítélkezzen a net? Ezt az ökörséget ne próbáld a számba adni pls. Azt mondtam, az emberek ítélkezzenek fölötte, elsősorban nyilván az érintettek.
"Mi az, hogy bármit? Ez annyira semmitmondó. Nyilván jogosan bármit megtehet, miért ne tehetne?"
Akkor leírom érthetőbben: bármilyen bűncselekményt elkövethet. Így már fogtad?
"Szerencséd volt, vagy csak szimplán jobb környéken élsz."
Éltem én egri panel, kertes ház. Többször is sétáltam az Avason éjszaka.
"Ha nem követtünk el semmit, akkor miért is? Nem kell bűnözni, aranyapám, akkor béke van."
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy te vagy Magyarország legszentebb embere, aki még semmit sem követett el.
"Éltem én egri panel, kertes ház. Többször is sétáltam az Avason éjszaka."
Jókor voltál jó helyen, ennyi. De mint tudjuk, addig jár a korsó...
"Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy te vagy Magyarország legszentebb embere, aki még semmit sem követett el."
Tiszta az erkölcsim, mint a friss hó. Nem is tudom, hogy csináltam, lehetséges hogy engem nem vonz különösebben a bűnözés, és egyéb megélhetési módszert is ismerek, mint mások kárán fenntartani magamat. Igazi szupermen [sic!] vagyok ezekszerint.
"Tiszta az erkölcsim, mint a friss hó. "
Ez igazából nem bizonyíték semmire, mert rengeteg dolgot például nem írnak bele. Lehet, hogy szőrszál hasogatás, de te például előbb is általánosítottál és a BTK-ban is szépen meg van fogalmaz, hogy mi a bűncselekmény.
"Jókor voltál jó helyen, ennyi. De mint tudjuk, addig jár a korsó..."
Akkor ne élj, hanem félj. Menj végig bárhol és láss mindenkiben az ellenséget.
"Ez igazából nem bizonyíték semmire, mert rengeteg dolgot például nem írnak bele."
Stimmel, a gyorshajtást, vagy ha ellopsz egy almát, azt tényleg nem. Ennyitől nem veszítené el senki a jogait. Pontosan az a szánalmas manapság hogy egy gyorshajtó elvileg nagyobb büntetést érdemel mint egy potenciális terrorista tömeggyilkos. Abszurdisztán, én így szeretlek!
A közbiztonságot elnézve pedig bőven van oka a félelemre mindenkinek, különösen hogy a jogrendszer a bűnözőket védi. Nemcsoda hát hogy egyre több van belőlük, mikor azt látni hogy neki áll a világ...
Másik helyen 10 évet olvastam. Úgy hivatkoztak rá, hogy AKÁR 10 évet is kaphat! Hűha.
Mit gondolsz erről Tobas?
10 év rendes kajával, telefonálni is lehet majd, közösségi helység, tanulásra is lesz lehetőség..
Méltányos egy ilyen tettért?
Másrészt:
Warez tevékenységből nem lehetetlen összehozni a 8 évet sem (papírforma szerint), ha akkora mennyiséget birtokolsz.
Az csak koszos pénz..
Igazságos ez? Nézz magadba, tedd félre a jogi bullshitet és vedd elő emberi mivoltod. Úgy válaszolj kérlek.
Csak egyetlen normális magyarázatot találok:
Előfordulhat, hogy nem a bűnöst ítélik el elsősorban. Akár aljas módon megrágalmaznak valakit. Hiába derülne ki, hogy nem Ő volt, mégha túl is éli, egy életre eláshatja magát.
Nem értem én se, minek vannak jogai az ilyen legalja férgeknek. Azonnal meg kellene vonni mindenféle emberi jogos tőlük - pontosan úgy, ahogy ők tették az áldozatukkal. Egy ilyen hulladék ne várja el, hogy puszta jófejségből majd emberként kezelik.
"Erted hogy miert kell targyalas vagy elmagyarazzam?"
Aha, és akkor ha elítélik, miért nem fosztják meg a jogaitól? Ezzel valahogy adós maradtál.
"Önkényesen. Felfüggeszthetjük valakinek a jogait. Érted. Dehogy érted, mert egy ősember szintjén gondolkodsz."
Ha rászolgált, akkor függesszék fel a jogait. Az nem állapot, hogy bármit megtehet, csak mert neki jogai vannak. Ha ellened követ el valaki valamit, és megússza a jogaira hivatkozva, akkor te fogsz a leghangosabban üvöltve igazságért kiáltani, szóval erről ennyit. A mínuszt kaptad is.
"Mi kozod van a norvegokhoz? Ok ugy rendezik be az eletuket ahogy nekik tetszik."
Amíg az EU tagjai, addig úgy rendezik az életüket, ahogy az EU-nak tetszik, kis barátom.
"És ha nem bűnösek? Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha veled fordulna elő, hogy indokolatlanul elveszik a jogaidat."
Senki nem beszélt indokolatlan jogelvételről, úgyhogy fölösleges a cirmogásod.
"A középkorban internet sem volt, ahol írhatod a hülyeségeidet, szóval ez elég rossz példa."
Az internetnek ehhez semmi köze, ne csúsztass.
"Ez meg nem igaz, csak kitaláltad, hogy háboroghass. Egyébként igen, minden embert megilletnek alapvető jogok, de hogy a bűnözőknek csak jogaik lennének... "
Sajnos vastagon igaza van. Attól, hogy a te szűk keretek közé szorított álomvilágodba nem fér bele, még igaz.
" Azokban az országokban, ahol alacsony a bűnözés, ott sem úgy működik, hogy a rendőrség kikiált valakit bűnözőnek, és onnantól nincsenek jogai."
Ez meg nettó ökörség. Neked is ment a mínusz.
"Majd ha a bíróság kimondja. És utána sem veheted el minden jogát, miért is tennél ilyet?"
És ha a bíróság kimondta, akkor miért is nem lehet elvenni minden jogát? Jajj szegény bűnöző, biztos csak véletlenségből csinálta, sajnáljük együtt kórusban :'(((((((((
"Mi az, hogy bármit? Ez annyira semmitmondó. Nyilván jogosan bármit megtehet, miért ne tehetne?"
Ja, szóval te is afféle bűnözőpátyoló sittes jogvédősködő hülyegyerek vagy...
"Ez igazából nem bizonyíték semmire, mert rengeteg dolgot például nem írnak bele."
Amit nem írnak bele, az nem mérvadó. Nem fogják a BTK-t átírni csak azért, mert nem bírja a gyomrod.
"Akkor ne élj, hanem félj. Menj végig bárhol és láss mindenkiben az ellenséget."
Amíg ilyen hülyék szaladgálnak szabadon mint te, nem csodálom ha mindenütt ellenséget lát. A mínuszokat mellesleg kaptad sorban, tetró cimboráddal együtt. Undorítóak vagytok mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!