Miért vannak jogai az ilyeneknek?
Aki 110 késszúrással kivégzi a saját gyermekét miért kap tárgyalásos huzavonát? Miért takarják ki az arcát és hallgatják el a nevét a híradásokban?
Őt és hasonlóan megbotránkoztató alakokat elkülönítenek a börtönben, nehogy a többi rab tényleges igazságot szolgáltasson... Még őket védjük..
Vagy mikor betonkeverőben mocskos körülmények között készül a hús, miért nem hozzák nyilvánosságra miféle helyek vásároltak ebből? Romlott halat felszolgáló balatoni étkezdéknél szintúgy. Csak közlik, hogy az egyik helyen balhé volt belőle, de a fogyasztót nem tájékoztatják...
Csak szerintem nem jó, hogy minden söpredéknek jogai vannak?
Szerencsere a jogrendszer nem az egybites atlagember jogerzeke alapjan epul fel.
Jogai addig vannak valakinek amig be nem bizonyosodik rola hogy bunos. A "targyalasi huzavona" arra szolgal hogy KETSEGET KIZAROAN bebizonyosodjon hogy o a tettes, a jogeros itelet utan erosen lecsokkennek a jogai.
Erted hogy miert kell targyalas vagy elmagyarazzam?
"Miért takarják ki az arcát és hallgatják el a nevét a híradásokban? "
Akkor egy példa: téged megvádolnak egy gyilkossággal. Akkor tv-ben bemutatják a képedet, elmondják a nevedet, stb. A tárgyalás elhúzódik mondjuk egy vagy két évig, de a végén felmentenek persze két évig mindig bemutatják a képedet, elmondják a nevedet, amit az emberek megjegyeznek. Tegyük fel bizonyíték hiányába mentenek fel, akkor az emberek mindenhol úgy fognak rád nézni, mint egy gyilkosra, pedig lehet el se követted és ez a gyerekeid életére is rányomná a bélyeget.
Gondolom te se akarsz magadnak ilyen életet, csak egy nyomozati tévedés miatt.
Jobb lett volna elébe menni a dolgoknak, sajnálom. Azt nem tettem hozzá, hogy ezeknél az eseteknél kétséget kizáróan bizonyítható, hogy miképpen történt az adott eset... Józan ésszel nézve, nincs értelme hónapokig, évekig húzni a dolgot.
Egyébként az is beszédes, hogy az éttermes példákhoz egy árva szót sem szóltatok :)
1bites ősembernek titulálni valakit aki megkérdőjelezi a rendszert, ráadásul semmit sem tudtok rólam. Ez is módfelett sok dolgok elárul ám. Gratulálok.
Valamint íme a legjobb válasz:
"Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme: "senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg". Én azt nem értem, hogy utána miért vannak még jogai."
Erre is lehet reagálni, tessék csak.
Íme a beteg világotok, amit annyira tiszteltek:
A blődség csimborasszója, hogy egyesek ezt pártolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!