Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha van egy online játék,...

Ha van egy online játék, amire találtam egy kiskaput, ha publikálom akkor bajba kerülhetnék?

Figyelt kérdés

Tudom hogy gyakorlatilag úgyse lenne, de jogilag ha beperelne hogy publikáltam ezt a kiskaput/játék hibát amit ki lehet használni, elveszteném a pert?

Hisz ha publikálom, csomó bevételtől elesnének, mert a játékosok inkább kihasználnák ezt a hibát mintsem valós pénzt költsenek.

Egy elég népszerű androidos játékról van szó, pontosan nem mondom el melyik, de az EA fejleszti.

Nagyon durva buggot/kiskaput találtam...

(Ne írjatok, nem fogom elmondani, csak ha megunom, akkor publikálnám max)

Csak a kérdésre válaszoljatok!

2016. aug. 6. 02:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha rá is jött valaki még, aminek van esélye, akkor az okos volt és nem publikálta.

Amúgy 3 telefon kell hozzá, szóval ezért is nem kerülhetett még a nyilvánosság elé.

(természetesen nem muszáj pont telefon, én pl 1 telefon, 1 tablet, illetve a számítógépen Bluestack android emulátorral csinálom)

2016. aug. 6. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!