Ha van egy online játék, amire találtam egy kiskaput, ha publikálom akkor bajba kerülhetnék?
Tudom hogy gyakorlatilag úgyse lenne, de jogilag ha beperelne hogy publikáltam ezt a kiskaput/játék hibát amit ki lehet használni, elveszteném a pert?
Hisz ha publikálom, csomó bevételtől elesnének, mert a játékosok inkább kihasználnák ezt a hibát mintsem valós pénzt költsenek.
Egy elég népszerű androidos játékról van szó, pontosan nem mondom el melyik, de az EA fejleszti.
Nagyon durva buggot/kiskaput találtam...
(Ne írjatok, nem fogom elmondani, csak ha megunom, akkor publikálnám max)
Csak a kérdésre válaszoljatok!
Ha rá is jött valaki még, aminek van esélye, akkor az okos volt és nem publikálta.
Amúgy 3 telefon kell hozzá, szóval ezért is nem kerülhetett még a nyilvánosság elé.
(természetesen nem muszáj pont telefon, én pl 1 telefon, 1 tablet, illetve a számítógépen Bluestack android emulátorral csinálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!