Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van aki játszik a Runescape-pel?

Van aki játszik a Runescape-pel?

Figyelt kérdés

Amióta nagyon megújították, azóta nem játszottam vele rendesen, de most újra kedvet kaptam hozzá, csak nincs senki ismerős már a játékban sajnos. Vannak itt még akik játszanak vele?

És hallottam az old school runescape-ről is. Oda át lehet vinni a régi karakteremet, vagy muszáj újat csinálni? Ott többen játszanak? Melyiket érdemes választani, hol jobb a hangulat?

2016. aug. 4. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Én régen játszottam vele, de aztán elment a gusztusom az egésztől a Squeal of Fortune után - azóta meg az áremelkedések és az új változások következtében olyan lett, mint a WoW meg más nagy MMORPG-k, csak sokkal rosszabb, és (most már) nem is sokkal olcsóbb.

Játszottam az old school-on is, ami egy ideig tényleg jó volt, de azért örökké ott sem tartott a nosztalgia. Új karaktert kell csinálni, de a tagság egyszerre érvényes az új és az "old school" verziókra is, szóval játszhatod mindkettőt egy tagság áráért, ha akarod (más kérdés, hogy nem érdemes szerintem).

Én az OSRS-t ajánlanám neked, ha már régebben játszottál, és nem gond az elavult grafika - megvan a régi játék fílingje, de azért néha vannak még hozzá újítások meg egyebek is. Bár olyan nem lesz az élmény, mint amikor legelőször játszottál, szóval azt ne várd. Őszintén, én azt mondanám, hogy ne térj vissza, mert jó eséllyel csalódás lesz, de hát ez rád van bízva, és ha nagyon erre vágysz, akkor miért ne.

2016. aug. 4. 16:10
 2/2 anonim válasza:

Énis 2012-ig játszottam aktívan.Ha kérdezed miért hagytam abba,akkor egyszerű rá a válasz...Először is már kezdtem megunni,s mikor már lejárt az utolsó membershipem,akkor abba hagytam,ám még pár hetente felnéztem miujság van rajta.De mikor bejött az EOC akkor hirtelen a RS elveszítette játékosainak a 75%-át,köztük engem is...Nagyon wow szerű lett.Azonban nem szabad elfelejteni h 2008-ban mikor elkezdtem óriási élmény volt,sokan játszottak,pvp-zni is sokat lehetett,s akkor még nehezebb volt elérni egy bizonyos szintet,manapság pedig nagyon egyszerűvé teszik a játékot

De pont pár napja kezdtem újra belenézni,s örömmel látom van pár jó irányú változás

2016. nov. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!