Ha van egy online játék, amire találtam egy kiskaput, ha publikálom akkor bajba kerülhetnék?
Tudom hogy gyakorlatilag úgyse lenne, de jogilag ha beperelne hogy publikáltam ezt a kiskaput/játék hibát amit ki lehet használni, elveszteném a pert?
Hisz ha publikálom, csomó bevételtől elesnének, mert a játékosok inkább kihasználnák ezt a hibát mintsem valós pénzt költsenek.
Egy elég népszerű androidos játékról van szó, pontosan nem mondom el melyik, de az EA fejleszti.
Nagyon durva buggot/kiskaput találtam...
(Ne írjatok, nem fogom elmondani, csak ha megunom, akkor publikálnám max)
Csak a kérdésre válaszoljatok!
Mutass már nekem egy licens szerződést, ami titoktartási kötelezettséget ír elő! Ilyen rohadtul nincs.
Publikálhatod, amíg ebből nem származik anyagi hasznod addig nem vagy perelhető. Az, hogy ők pénzt buknak egyéni szocproblémájuk.
Hm utolsó, lehet publikálni mégse fogom... Mert amúgy igazad lehet.
# 5/6
Szerinted adnának pénzt érte?
Mondjuk attól félnék ha ezt felajánlanám nekik, hogy ip alapján megkeresnék a karakteremet, és lehet log alapján rájönnének, és egyszerűen kibannolnának ill. javítanák.
Mert ha itt valakinek elmondom, akkor előbb utóbb kikerül a netre. Vagy erre így nem gondoltál? És lehet pár hét és javítják, és meg is szivattam magam sikeresen.
Legjobb barátom illetve tesóm tud róla, másnak nem fogom elmondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!