Szacsmo kérdése:
Bíróság elé lehet vinni azt, ha kizárnak egy online játékból?
Figyelt kérdés
Tudom elsőre elég idétlenül hangzik, de leszögezném, hogy egy hivatalos játékról van szó, hivatalos adminokkal, akik nem megfelelően végzik a feladatukat, és bizonyíték híján, feltételezésekre alapozva, "nem életszerű" kijelentésekkel indokolva rágalmaznak meg játékosokat. Pénzt áldoztam erre a játékra, szeretnék kártérítést.2014. jún. 23. 18:04
1/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogy miért zártak ki. Ha pl. megfenyegettél egy embert, akkor igen. De szerintem csak akkor, hogyha van róla bizonyíték. De ha pl. káromkodtál, azért biztos hogy nem.. ha leírnád pontosabban, mit csináltál, akkor könnyebb rá válaszolni.
2/7 anonim válasza:
El kell olvasni a játék szabályzatát, és összevetni az indokkal. Ha a kettő megegyezik, akkor jogosan zártak ki (feltéve, hogy tettél te olyat), ha viszont nincs olyan a feltételek között, akkor lehet perelni (feltéve, hogy önszántukból nem akarnak kártérítést fizetni).
3/7 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy, hogy megszegtem egy szabályt, de semmilyen konkrét bizonyítékkal nem tudják alátámasztani, csak feltételezésekre építenek. Gyakorlatilag rám mondták, hogy bűnös vagyok, és még ha igaz is, semmivel nem tudják alátámasztani, tehát ezt így a játékbeli adminisztrátori rendszeren belül nehéz megoldani, de úgy gondolom polgári perben nyert ügyem lenne. Mellesleg évek óta havi tízezer forintokat költök a játékra, és nem esne jól, ha kuka lenne a vége...
2014. jún. 23. 20:06
4/7 anonim válasza:
Ilyen patkányt... Megszegtél egy szabályt, de mégis neked áll feljebb? Gratulálok.
5/7 anonim válasza:
Igazán leírhatnád, hogy konkrétan melyik játékról van szó, és hogy mit tettél/mivel vádolnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, a kevésbé értelmesnek pedig azt javaslom ha már ennyi ideje van, menjen el hurok kötő tanfolyamra és akassza a nyaka köré!
Komolyabban utánanéztem a dolognak és bíróság elé lehet vinni, azonban a per kényes és hosszú, konkrét bizonyítékokat kell felmutatni, és csak kollektív lehet perelni a céget, akik felelnek az adminokért.
2014. jún. 24. 08:23
7/7 anonim válasza:
pörög a ban Szacsmo ra XD
remelem mindez 1 pub szeron, ahol az adminok fizetnek, te csalsz, banolnak...
persze jelentsd fel :D kicsit vicces, sot ha nekem lenne szerom, es csak siman nem akarnam, h te ott legy akkor is lehet banolni. had az dontse el kivel akar jaccani, aki fizeti!
am milyen game?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!