Ráhívhatom a NAV-ot egy GYIKes kérdezőre aki beleírta a kérdésébe hogy ő bizony zsebbe dolgozik? Felkutatnák a kérdezőt? Lehet tenni névtelen bejelentést?
Te egy senki vagy.akinek fáj más élete.
Vélt,nem valós sérelmeidért állsz bosszút. Nem neked kéne a világhoz alkalmaznozni,hanem a világhoz hozzád? Nem nevetséges ez?
Tudod mit,igazad van. Üljön börtönben,aki meghegeszti a szomszéd kapuját. Vigyék állami gondozásba a fiam,mertnincs nike)cipője. Nem vagyok jó anyja,a szeretet fost sem jelent,a nike cipő ami tuti.
De nem vehetem meg,mert adót csalok,füvet nyírok. Menjem a fiam állami gondizásban vagy nem is letr volna jogom szülni. öljen meg magam,meg őt is,h ne legyen teher,a te gondolkozásod szerijt?
Igen,alkoholista szülők egyetlen gyermeke vagyok. Már főbelővés,ugye,minek szaporodik az ilyen?
Volt eszem,akaratom,támogatás nélkül kitanultam 2 felsőfokú szakmát. Egyikben dolgozom. Mellette festek,kézműveskedek,számlásan. Hogy a.kisfiam eltartsam. Biztos szar ember vagyok,mint mindannyian,az értékrended szerint.
"
Aki meg értelmes az keveset szaporodik/0-t.
https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ
"
Ember ,ez csak egy vígjáték...ilyet komolyan venni... Te tényleg beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!