Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ráhívhatom a NAV-ot egy...

Ráhívhatom a NAV-ot egy GYIKes kérdezőre aki beleírta a kérdésébe hogy ő bizony zsebbe dolgozik? Felkutatnák a kérdezőt? Lehet tenni névtelen bejelentést?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
87%

Te egy senki vagy.akinek fáj más élete.

Vélt,nem valós sérelmeidért állsz bosszút. Nem neked kéne a világhoz alkalmaznozni,hanem a világhoz hozzád? Nem nevetséges ez?

2016. júl. 28. 17:55
 62/82 anonim ***** válasza:
87%

Tudod mit,igazad van. Üljön börtönben,aki meghegeszti a szomszéd kapuját. Vigyék állami gondozásba a fiam,mertnincs nike)cipője. Nem vagyok jó anyja,a szeretet fost sem jelent,a nike cipő ami tuti.

De nem vehetem meg,mert adót csalok,füvet nyírok. Menjem a fiam állami gondizásban vagy nem is letr volna jogom szülni. öljen meg magam,meg őt is,h ne legyen teher,a te gondolkozásod szerijt?

2016. júl. 28. 18:08
 63/82 anonim ***** válasza:
87%
Tudid mit,kérdező,frk kellett volna akasztanim magam családostul. Megteszem,hogy igazad legyen. Csak magammal. Remélem,egyszer rájössz,h barimságokat beszélsz.
2016. júl. 28. 18:26
 64/82 A kérdező kommentje:
Nem irigylem a te életed.
2016. júl. 28. 18:37
 65/82 anonim ***** válasza:
92%
Mégis fel akarsz jelenteni,semmi erőfeszítéssel,a kanapédon ülve. Jelents,ha neked ez boldogság.
2016. júl. 28. 18:40
 66/82 A kérdező kommentje:
Téged? Hol mondtam én ilyet? Ha kevésbé lennél sértődékeny azt is megmondanám, hogy miért.
2016. júl. 28. 18:47
 67/82 anonim ***** válasza:
100%
Mondd hát! Itt van,aki tudja a nevem,címem. Megteheted. Csak érdeklődnöd kell. Állok elébe,nekem már mindegy. Ha a te filozófiád követem,mivel most nincs elég pénzem,bebaxom állami gondozásba a fiam. De tudod.anya vagyok,szeretem,mindent megteszek érte.
2016. júl. 28. 19:00
 68/82 anonim ***** válasza:
Vagy 8 éve kellett volna kitalálnom,h nem válkalhatom? Mit mondasz?
2016. júl. 28. 19:02
 69/82 anonim ***** válasza:

Igen,alkoholista szülők egyetlen gyermeke vagyok. Már főbelővés,ugye,minek szaporodik az ilyen?

Volt eszem,akaratom,támogatás nélkül kitanultam 2 felsőfokú szakmát. Egyikben dolgozom. Mellette festek,kézműveskedek,számlásan. Hogy a.kisfiam eltartsam. Biztos szar ember vagyok,mint mindannyian,az értékrended szerint.

2016. júl. 28. 19:13
 70/82 anonim ***** válasza:
100%

"

Aki meg értelmes az keveset szaporodik/0-t.

https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

"

Ember ,ez csak egy vígjáték...ilyet komolyan venni... Te tényleg beteg vagy.

2016. júl. 28. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!